Info centar

Активности Инфо центра у августу

Активности Инфо центра у јулу

Активности Инфо центра у јуну

Активности Инфо центра у мају

Активности Инфо центра у априлу

Активности Инфо центра у марту

Активности Инфо центра у фебруару

Активности Инфо центра у јануару

Информативни центар Фондације Темпус грађанима пружа све врсте информација о образовању у Србији и Европи, могућностима за појединце и институције у оквиру програма Еразмус+ и CEEPUS и активностима Фондације.

Информативни центар Фондације Темпус је доступан грађанима сваког радног дана од 9 до 17 часова на Теразијама бр. 39, I спрат. 

Заинтересовани, између осталог, могу да добију информације о могућностима за стипендирану мобилност (размене) и омладинске размене, подршку у процесу пријављивања у вези са правилима програма Еразмус+ и CEEPUS, њиховим процедурама и сл.

За оне који се интересују за највећи програм Европске уније – Еразмус+, у Инфо центру могу да чују опште информације о програму, процедурама, као и роковима за подношење пројектних пријава.

Заинтересовани за каријерно вођење и саветовање могу да се упознају са неопходним ресурсима и добију информативни материјал из ове области, као и да се информишу о важним аспектима при избору занимања или упису школе/факултета.

Информативни центар је место и за информисање о европским мрежама, порталима и платформама – eTwinning, EPALE, Europass, Euroguidance, Eurydice, Eurodesk– као и средњоевропском програму за размену студената и професора – CEEPUS.

Појединци из свих сфера образовања и рада са младима у Инфо центру могу да се информишу о активностима Фондације Темпус: конференцијама, семинарима, обукама, вебинарима, инфо данима итд.

У склопу рада Инфо центра постоји и посебан пакет услуга за информисање страних студената који бораве на мобилности у Републици Србији.

Информације о активостима Информативног центра Фондације Темпус могу се пронаћи у рубрици ВЕСТИ.

Адреса:
Инфо центар Фондације Темпус
Теразије 39, I спрат
11000 Београд

Радно време:
Понeдељак – Петак 09:00—17:00 часова

Контакт телефон: 011/33 42 430

info@tempus.ac.rs

Важно обавештење о активностима Фондације Темпус