Info centar

Aktivnosti Info centra u maju.

Aktivnosti Info centra u aprilu.

Aktivnosti Info centra u martu.

Aktivnosti Info centra u februaru.

Aktivnosti Info centra u januaru.

Informativni centar Fondacije Tempus građanima pruža sve vrste informacija o obrazovanju u Srbiji i Evropi, mogućnostima za pojedince i institucije u okviru programa Erazmus+ i CEEPUS i aktivnostima Fondacije.

Informativni centar Fondacije Tempus je dostupan građanima svakog radnog dana od 9 do 17 časova na Terazijama br. 39, I sprat. 

Zainteresovani, između ostalog, mogu da dobiju informacije o mogućnostima za stipendiranu mobilnost (razmene) i omladinske razmene, podršku u procesu prijavljivanja u vezi sa pravilima programa Erazmus+ i CEEPUS, njihovim procedurama i sl.

Za one koji se interesuju za najveći program Evropske unije – Erazmus+, u Info centru mogu da čuju opšte informacije o programu, procedurama, kao i rokovima za podnošenje projektnih prijava.

Zainteresovani za karijerno vođenje i savetovanje mogu da se upoznaju sa neophodnim resursima i dobiju informativni materijal iz ove oblasti, kao i da se informišu o važnim aspektima pri izboru zanimanja ili upisu škole/fakulteta.

Informativni centar je mesto i za informisanje o evropskim mrežama, portalima i platformama – eTwinning, EPALE, Europass, Euroguidance, Eurydice, Eurodesk– kao i srednjoevropskom programu za razmenu studenata i profesora – CEEPUS.

Pojedinci iz svih sfera obrazovanja i rada sa mladima u Info centru mogu da se informišu o aktivnostima Fondacije Tempus: konferencijama, seminarima, obukama, vebinarima, info danima itd.

U sklopu rada Info centra postoji i poseban paket usluga za informisanje stranih studenata koji borave na mobilnosti u Republici Srbiji.

Informacije o aktivostima Informativnog centra Fondacije Tempus mogu se pronaći u rubrici VESTI.

Adresa:
Info centar Fondacije Tempus
Terazije 39, I sprat
11000 Beograd

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak 09:00—17:00 časova

Kontakt telefon: 011/33 42 430

info@tempus.ac.rs

Važno obaveštenje o aktivnostima Fondacije Tempus