Info dani

Fondacija Tempus je zadužena za promovisanje i sprovođenje programa Erazmus+ u Srbiji u oblasti obrazovanja, obuka i mladih.

Kao jedan od ključnih događaja u sklopu promocije Erazmus+ programa, Fondacija Tempus jednom godišnje organizuje Erazmus+ Info dane u Beogradu.

Info dani se organizuju u cilju informisanja svih zainteresovanih ustanova i pojedinaca u oblasti obrazovanja, mladih i sporta o mogućnostima za učešće u programu Erazmus+, i usklađeni su sa objavom godišnjeg Erazmus+ opšteg poziva za predloge projekata. Pozivi za predloge projekata se po pravilu objavljuju na jesen tekuće godine, kada se organizuju i Info dani.

Info dani se najčešće održavaju u Beogradu (uživo ili onlajn) i posvećeni su mogućnostima koje su u okviru programa Erazmus+ dostupne institucijama iz Srbije za oblasti visokog, opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih, kao i oblasti rada sa mladima.

Učešće na Info danima je besplatno, a potrebno je jedino popuniti registracioni formular. Zbog velikog interesovanja, Fondacija Tempus prilikom izbora učesnika vodi računa o regionalnoj zastupljenosti.

Info dani za konkursni rok 2024. godine

Info dani za konkursni rok 2023. godine

Info dani za konkursni rok 2022. godine

Info dani za konkursni rok 2021. godine

Info dani za konkursni rok 2019. godine 

Nacionalni Info dani za konkursni rok 2018. godine održani su u Beogradu, u periodu od 31. oktobra do 03. novembra 2017. godine.

Regionalni Info dani za konkursni rok 2018. godine održani su u 5 gradova Srbije, tokom novembra i decembra 2017. godine.


POVEZANE VESTI
:

Važno obaveštenje o aktivnostima Fondacije Tempus

Održani Nacionalni i Regionalni Info dani za konkursni rok za 2018. godinu.

Održani Nacionalni Erazmus+ informativni dani za konkursni rok 2017

Održan Nacionalni Erazmus+ informativni dan za mlade za konkursni rok 2017

Održani regionalni Erazmus+ info dani u 10 gradova Srbije za konkursni rok 2017