Info dani

Фондација Темпус је задужена за промовисање и спровођење програма Еразмус+ у Србији у области образовања, обука и младих.

Као један од кључних догађаја у склопу промоције Еразмус+ програма, Фондација Темпус једном годишње организује Еразмус+ Инфо дане у Београду.

Инфо дани се организују у циљу информисања свих заинтересованих установа и појединаца у области образовања, младих и спорта о могућностима за учешће у програму Еразмус+, и усклађени су са објавом годишњег Еразмус+ општег позива за предлоге пројеката. Позиви за предлоге пројеката се по правилу објављују на јесен текуће године, када се организују и Инфо дани.

Инфо дани се најчешће одржавају у Београду (уживо или онлајн) и посвећени су могућностима које су у оквиру програма Еразмус+ доступне институцијама из Србије за области високог, општег, стручног и образовања одраслих, као и области рада са младима.

Учешће на Инфо данима је бесплатно, а потребно је једино попунити регистрациони формулар. Због великог интересовања, Фондација Темпус приликом избора учесника води рачуна о регионалној заступљености.

 

Инфо дани за конкурсни рок 2023. године

Инфо дани за конкурсни рок 2022. године

Инфо дани за конкурсни рок 2021. године

Инфо дани за конкурсни рок 2019. године 

Национални Инфо дани за конкурсни рок 2018. године одржани су у Београду, у периоду од 31. октобра до 03. новембра 2017. године.

Регионални Инфо дани за конкурсни рок 2018. године одржани су у 5 градова Србије, током новембра и децембра 2017. године.


ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
:

Важно обавештење о активностима Фондације Темпус

Одржани Национални и Регионални Инфо дани за конкурсни рок за 2018. годину.

Одржани Национални Еразмус+ информативни дани за конкурсни рок 2017

Одржан Национални Еразмус+ информативни дан за младе за конкурсни рок 2017

Одржани регионални Еразмус+ инфо дани у 10 градова Србије за конкурсни рок 2017