Инфо дани

Фондација Темпус је задужена за промовисање и спровођење програма Еразмус+ у Србији у области образовања, обука и младих. Као један од кључних догађаја у склопу промоције Еразмус+ програма, Фондација Темпус једном годишње организује Инфо дане у Београду и широм Србије.

Инфо дани се организују у циљу информисања свих заинтересованих институција и појединаца у области образовања и младих о могућностима за учешће у програму Еразмус+, и усклађени су са објавом годишњег Еразмус+ општег позива за предлоге пројеката. Позиви за предлоге пројеката се по правилу објављују у октобру месецу, када се организују и Инфо дани.

Национални Инфо дани се одржавају у Београду и посвећени су могућностима које су у оквиру програма Еразмус+ доступне институцијама из Србије за области високог, општег, стручног и образовања одраслих, као и области рада са младима.

Осим у Београду, Фондација Темпус организује и регионалне Инфо дане у другим градовима Србије, увек водећи рачуна о равномерној заступљености.

Учешће на Инфо данима је бесплатно, а потребно је једино попунити регистрациони формулар. Због великог интересовања, Фондација Темпус приликом избора учесника води рачуна о регионалној заступљености.

Национални Инфо дани за конкурсни рок 2020

Национални Инфо дани за конкурсни рок 2019 

Национални Инфо дани за конкурсни рок 2018 одржани су у Београду, у периоду од 31. октобра до 03. новембра 2017. године.

Регионални Инфо дани за конкурсни рок 2018 одржани су у 5 градова Србије, током новембра и децембра 2017. године.


ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
:

Важно обавештење о активностима Фондације Темпус

Одржани Национални и Регионални Инфо дани за конкурсни рок за 2018. годину.

Одржани Национални Еразмус+ информативни дани за конкурсни рок 2017

Одржан Национални Еразмус+ информативни дан за младе за конкурсни рок 2017

Одржани регионални Еразмус+ инфо дани у 10 градова Србије за конкурсни рок 2017