Info dani

Info dani

Fondacija Tempus je zadužena za promovisanje i sprovođenje programa Erazmus+ u Srbiji u oblasti obrazovanja, obuka i mladih.

Kao jedan od ključnih događaja u sklopu promocije Erazmus+ programa, Fondacija Tempus jednom godišnje organizuje Info dane u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji.

Info dani se organizuju u cilju informisanja svih zainteresovanih institucija i pojedinaca u oblasti obrazovanja i mladih o mogućnostima za učešće u programu Erazmus+, i usklađeni su sa objavom godišnjeg Erazmus+ opšteg poziva za predloge projekata. Pozivi za predloge projekata se po pravilu objavljuju u oktobru mesecu, kada se organizuju i Info dani.

Nacionalni Info dani se održavaju u Beogradu i posvećeni su mogućnostima koje su u okviru programa Erazmus+ dostupne institucijama iz Srbije za oblasti visokog, opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih, kao i oblasti rada sa mladima.

Osim u Beogradu, Fondacija Tempus organizuje i regionalne Info dane u drugim gradovima Srbije, uvek vodeći računa o ravnomernoj zastupljenosti.

Učešće na Info danima je besplatno, a potrebno je jedino popuniti registracioni formular. Zbog velikog interesovanja, Fondacija Tempus prilikom izbora učesnika vodi računa o regionalnoj zastupljenosti.

Nacionalni Info dani za konkursni rok 2021

Nacionalni Info dani za konkursni rok 2019 

Nacionalni Info dani za konkursni rok 2018 održani su u Beogradu, u periodu od 31. oktobra do 03. novembra 2017. godine.

Regionalni Info dani za konkursni rok 2018 održani su u 5 gradova Srbije, tokom novembra i decembra 2017. godine.


POVEZANE VESTI
:

Važno obaveštenje o aktivnostima Fondacije Tempus

Održani Nacionalni i Regionalni Info dani za konkursni rok za 2018. godinu.

Održani Nacionalni Erazmus+ informativni dani za konkursni rok 2017

Održan Nacionalni Erazmus+ informativni dan za mlade za konkursni rok 2017

Održani regionalni Erazmus+ info dani u 10 gradova Srbije za konkursni rok 2017