Конференције

У оквиру подршке институцијама и појединцима из сектора образовања и младих, Фондација Темпус током целе године организује конференције посвећене разним темама из ових области.

Конференције окупљају заинтересоване појединце као и различите стручњаке из домаћих и страних институција и организација које се баве образовањем и младима са циљем повезивања, успостављања будуће сарадње, размене добрих пракси и даљег унапређења система образовања и омладинског сектора.

Редовне конференције које Фондација Темпус организује на годишњем нивоу, посвећене су мрежама у оквиру Еразмус+ програма: еTwinning, Euroguidance, EPALE, Eurydice, Europass.

Сваке године се организују и стручне конференције посвећене темама од значаја за систем образовања у Србији. У будућности ће овакав програм бити реализован и са темама из омладинског сектора.

Од почетка спровођења Еразмус+ програма у Србији 2014. године, Фондација Темпус је организовала преко 15 конференција са више од 3000 учесника.

Учешће на конференцијама Фондације Темпус је бесплатно. За пријаву учешћа је обавезно само попуњавање регистрационог формулара.

Информације о актуелним конференцијама Фондације Темпус могу се пронаћи у рубрици ВЕСТИ.

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ:

Важно обавештење о активностима Фондације Темпус

EPALE конференција: „Функционално образовање одраслих и развојне путање“

eTwinning конференција Пројектно оријентисана настава

Одржана конференција „Укљученост родитеља у рад школа и предшколских установа“

EPALE конференција: ”Развој вештина наставника и тренера у области образовања одраслих кроз сарадњу“

Euroguidance конференцијa „Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији“