Семинари

Фондација Темпус организује семинаре за наставнике и наставно-научно особље са циљем њиховог професионалног усавршавања у разним областима. Фондација Темпус je од Завода за унапређивање образовања и васпитања добила акредитацију за осам програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021.

За запослене у школским и предшколским установама који су заинтересовани за каријерно вођење и саветовање, национални EUROGUIDANCE центар, који ради у склопу Фондације Темпус, организује пет семинара:

За запослене у школским и предшколским установама које интересује европска мрежа за сарадњу школа и предшколских установа eTwinning, Фондација Темпус организује три акредитована семинара:

Осим ових, Фондација Темпус организује и међународне контакт семинаре за кориснике појединих делова програма или мрежа, као што су:

Циљ контакт семинара је да на једном месту окупе заинтересоване учеснике из институција широм Европе које учествују у Еразмус+ програму, ради успостављања међусобних контаката и размене искуства и добрих пракси. Поред тога, међународни контакт семинари су прилика да се учесници из Србије повежу са колегама из иностранства и пронађу партнере за будуће пројекте.

Сви семинари које огранизује Фондација Темпус су бесплатни. Обавезно је попуњавање регистрационог формулара, а учесници на крају радионице добијају сертификат.

Информације о актуелним семинарима Фондације Темпус могу се пронаћи у рубрикама ВЕСТИ или ЗАПОСЛЕН У ШКОЛСКОЈ ИЛИ ПРЕДШКОЛСКОЈ УСТАНОВИ.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ:

Важно обавештење о активностима Фондације Темпус

Акредитовани eTwinning семинари у Београду – прва половина 2019. године

Акредитовани семинари Euroguidance и Europass центра

Позив на акредитоване eTwinning семинаре у Београду

Позив за учествовање у eTwinning вебинарима у оквиру „Недеље школа“