Video tutorijal za lakšu registraciju i validaciju profila na eTwinning portalu

Da li ste učitelj ili nastavnik, bibliotekar, psiholog, vaspitač?
Ili jednostavno radite sa decom u predškolskoj ustanovi, osnovnoj ili srednjoj školi?
I isto tako osećate i znate da biste i vi i deca uživali u novim, zanimljivim aktivnostima i interaktivnoj nastavi tokom koje će moći da komuniciraju sa drugarima iz drugih zemalja, koriste informaciono-komunikacione tehnologije i da budu deo jedne velike zajednice gde svi zajedno sarađuju i uče i pritom stiču i vežbaju veštine iz raznih oblasti.

Pa dobrodošli na eTwinning portal!

eTwinning je zajednica škola i predškolskih ustanova u Evropi. Mogu joj se priključiti svi zaposleni koji rade sa decom u predškolskoj ustanovi ili školi i koji žele da razmenjuju ideje i primere dobre prakse sa svojim kolegama širom Evrope. Ova platforma vam omogućuje da komunicirate, sarađujete, delite, razvijate projekte i implementirate ih u nastavi i radu sa decom i, ukratko, da se osećate i budete deo najuzbudljivije zajednice za učenje u Evropi.

eTwinning u brojkama:

Da li želite da se registrujete na eTwinning portalu, a niste sigurni kako to da uradite?

Napravili smo jedno zgodno rešenje za sve vas! Ispred vas se nalazi video koji će vam detaljno prikazati sve korake kompletne registracije i validacije i koji će vam pomoći da jednostavno napravite vaš profil na eTwinning portalu.

Možete mu pristupiti preko zvaničnog YouTube kanala Fondacije Tempus ili direktno ovde.

Ovaj video tutorijal je namenjen svim nastavnicima, učiteljima, vaspitačima, psiholozima, pedagozima, bibliotekarima i ostalim zaposlenim licima u predškolskim, osnovnim, i srednjim školama koji rade sa učenicima i žele da se registruju na eTwinning portal.

Video na jednostavan način objašnjava svaki korak registracije na eTwinning portal, uključujući kako pristupiti samoj registraciji, predregistraciju, registraciju i validaciju i to ovim redosledom:

  1. Uvod – 0:00 min.
  2. Činioci potpune registracije – 1:15 min.
  3. Kako pristupiti registraciji – 1:24 min.
  4. Predregistracija – 1:50 min.
  5. Registracija – 2:49 min.
  6. Validacija – 6:08 min.

Tako da, smestite se udobno i ispratite korake prikazane u videu putem ovog linka.

Šta dalje nakon registracije, kako pronaći partnere i postaviti projekte, pogledajte u jednoj od naših ranijih objava na blogu.

eTwinning sufinansira Erazmus+, evropski program za obrazovanje, obuku, omladinu i sport, a podršku za učešće u eTwinning u Srbiji vam pruža eTwinning nacionalni tim za podršku u okviru Fondacije Tempus. eTwinning nacionalni tim za podršku organizuje besplatne akreditovane seminare na kojima možete učestvovati, kao i godišnje konferencije dodele nacionalnih oznaka kvaliteta za najuspešnije projekte i škole.
Ukoliko budete imali još neka pitanje u vezi sa eTwinning portalom, budite slobodni da pozovete kontakt telefon Fondacije Tempus ili da napišete mejl na etwinning@tempus.ac.rs.