Vebinar –  „Mogućnosti i resursi za profesionalno usavršavanje na EPALE mreži”

Fondacija Tempus i EPALE nacionalni tim za podršku 6. jula 2022. godine organizuju vebinar „Mogućnosti i resursi za profesionalno usavršavanje na EPALE mreži”.

Kao najveća zajednica za obrazovanje odraslih EPALE čini mreža ljudi koji neprekidno stvaraju i izgrađuju bazu znanja kako bi obrazovanje odraslih dobilo na značaju i bilo podjednako važno kao i druge oblasti obrazovanja. Stručnjaci, praktičari, istraživači širom Evrope su se povezali kako bi stvorili ovu jedinstvenu platformu koja nudi brojne mogućnosti svim svojim članovima da uče i profesionalno se razvijaju, razmenjuju znanja  i budu informisani o važnim pitanjima i temama u oblasti obrazovanja odraslih.

Pozivamo Vas da se prijavite na predstojeći vebinar u okviru koga ćemo govoriti o paleti mogućnosti i alata za učenje dostupnih na EPALE platformi. Biće reči o vrednim resursima koji uključuju selekciju MOOK kurseva, OER (otvorene edukativne resurse), biblioteku i pakete sa resursima, kao i najaktuelnije sadržaje u novoj sekciji Podkast u kojoj su objedinjene emisije nastale u prethodnom periodu.

Vebinar posvećen resursima za profesionalno usavršavanje praktičara u oblasti obrazovanja odraslih biće održan u sredu, 6. jula 2022. u periodu od 16 do 17 časova. Događaj je namenjen nastavnicima i edukatorima koji se bave obrazovanjem odraslih, predstavnicima škola i ustanova sa programima za formalno i neformalno obrazovanje odraslih, javno priznatim organizatorima obrazovnih aktivnosti obrazovanja odraslih, organizacijama civilnog društva koje razvijaju i sprovode obrazovne programe i usluge za odrasle, kao i svi ostalim praktičarima koji se bave obrazovanjem odraslih.

Za vebinar se možete prijaviti popunjavanjem registracionog formulara koji će biti otvoren za prijave do 5. jula do 23:59 časova. Učešće u vebinaru je besplatno.

Link za pristup događaju poslaćemo na dan vebinara, 6. jula, mejlom na adresu koju navedete u registracionom formularu.

Važna napomena: Molimo Vas da, ukoliko ste se prijavili a niste dobili mejl sa pristupnim linkom na dan održavanja vebinara, proverite – Spam, Junk i Promotions foldere.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem mejl adrese: adult-education@tempus.ac.rs, ili na broj telefona +381 11 33 42 430, opcija 3.