Prijava za vebinar: „Konkurs za Evropsku jezičku oznaku“

Fondacija Tempus organizuje vebinar za sve zainteresovane na temu Prijavljivanje na konkurs za Evropsku jezičku oznaku“.

Tokom vebinara, učesnicima će biti objašnjeno sve u vezi sa Evropskom jezičkom oznakom, prijavnim formularima i krijerijumima za izbor.

Evropska jezička oznaka je priznanje čiji je cilj da istakne i nagradi inovativne i kreativne inicijative u oblasti nastave i učenja jezika. Mogu da se prijave projekti/inicijative koji su već sprovedeni ili se nalaze u završnoj fazi i imaju konkretne vidljive rezultate. Pravo učešća imaju nastavnici stranih jezika i drugi stručnjaci u ovoj oblasti zaposleni u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, školama za učenike sa smetnjama u razvoju i invaliditetom i školama stranih jezika. Ciljni jezici su engleski, nemački, francuski, ruski, italijanski i španski.

Vebinar će biti održan u četvrtak 13. juna 2019. godine u 16 časova. Pristupni link i uputstvo za praćenje vebinara biće poslati putem elektronske pošte dan ranije.

Ako ste zainteresovani za učešće u vebinaru, molimo Vas da popunite registracioni formular na sledećem LINKU.

Rok za prijavu je 12. jun u 13 časova. Za sva pitanja nam se možete obratiti putem imejla office@tempus.ac.rs ili telefonom na 011/33 42 430.