Пријава за вебинар: „Конкурс за Европску језичку ознаку“

Фондација Темпус организује вебинар за све заинтересоване на тему Пријављивање на конкурс за Европску језичку ознаку“.

Током вебинара, учесницима ће бити објашњено све у вези са Европском језичком ознаком, пријавним формуларима и кријеријумима за избор.

Европска језичка ознака је признање чији је циљ да истакне и награди иновативне и креативне иницијативе у области наставе и учења језика. Могу да се пријаве пројекти/иницијативе који су већ спроведени или се налазе у завршној фази и имају конкретне видљиве резултате. Право учешћа имају наставници страних језика и други стручњаци у овој области запослени у предшколским установама, основним и средњим школама, школама за ученике са сметњама у развоју и инвалидитетом и школама страних језика. Циљни језици су енглески, немачки, француски, руски, италијански и шпански.

Вебинар ће бити одржан у четвртак 13. јуна 2019. године у 16 часова. Приступни линк и упутство за праћење вебинара биће послати путем електронске поште дан раније.

Ако сте заинтересовани за учешће у вебинару, молимо Вас да попуните регистрациони формулар на следећем ЛИНКУ.

Рок за пријаву је 12. јун у 13 часова. За сва питања нам се можете обратити путем имејла office@tempus.ac.rs или телефоном на 011/33 42 430.