Vebinar – Erazmus+ KA2 projekti partnerstva u oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih

Fondacija Tempus organizuje vebinar namenjen zainteresovanima za učešće u KA2 projektima u oblastima opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih. Vebinar će se održati u utorak, 8. februara 2022. godine od 14  do 15 časova.

Tema vebinara je upoznavanje učesnika sa mogućnostima Erazmus+ programa u okviru projekata partnerstava za saradnju i malih partnerstava.   

Vebinar je namenjen predstavnicima državnih i privatnih škola i predškolskih ustanova, srednjih stručnih škola i drugih organizacija koje se bave stručnim obrazovanjem i obukama, kao i predstavnicima ustanova, organizacija, udruženja, stručnih društava i ostalih institucija koje se bave obrazovanjem odraslih, kao i svim drugim organizacijama koje planiraju da konkurišu za projekte partnerstavau oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih

Molimo sve zainteresovane da se prijave putem registracionog formulara.

Rok za prijavu je utorak, 8. februar u 12 časova. Link za pristup vebinaru će biti dostupan u okviru registracionog formulara.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Fondaciju Tempus telefonom 011 33 42 430, opcija 3, ili mejlom na neku od sledećih adresa, u zavisnosti od oblasti za koju ste zainteresovani:

Škole, predškolske ustanove i stručno obrazovanje:

schools-vet@tempus.ac.rs

Obrazovanje odraslih:

adult-education@tempus.ac.rs