Vebinar „Diseminacija projektnih rezultata uz pomoć EPALE platforme”

Fondacija Tempus – EPALE nacionalni tim za podršku organizuje besplatni vebinar pod nazivom „Diseminacija projektnih rezultata uz pomoć EPALE platforme”, koji će biti održan u utorak, 10. jula, sa početkom u 16 časova.

Cilj vebinara je predstavljanje načina na koji korisnici Erazmus+, ali i drugih projekata u oblasti obrazovanja odraslih mogu da podele rezultate svojih aktivnosti putem EPALE – evropske platforme namenjene profesionalcima u oblasti obrazovanja odraslih. Tokom vebinara učesnici će imati prilike da čuju savete kako da koriste EPALE za diseminaciju, kao i da prođu kroz praktične korake za postavljanje sadržaja na EPALE.

Vebinar je namenjen sadašnjim i budućim korisnicima projekata u oblasti obrazovanja odraslih, ali i svima onima koji bi želeli da se aktivno uključe u rad EPALE platforme i da sa zajednicom podele svoje aktivnosti u oblasti obrazovanja odraslih.

Rok za prijavu je nedelja, 8. jul, do 23:59. Za vebinar se možete prijaviti popunjavanjem registracionog formulara.

EPALE platforma namenjena je profesionalcima u oblasti obrazovanja odraslih u Evropi (nastavnicima, profesorima, trenerima, istraživačima, organizatorima, donosiocima odluka) i omogućava svima koji se bave ili su zainteresovani za obrazovanje odraslih da se virtuelno sastanu na jednom mestu i razmene svoja znanja, iskustva, pitanja i dobre prakse.