Važno obaveštenje o aktivnostima Fondacije Tempus

U sklopu podrške razvoju sektora obrazovanja i učešća u Erazmus+ programu, Fondacija Tempus zaposlenima u obrazovnim i omladinskim organizacijama i institucijama pruža podršku kroz organizovanje info dana, radionica, seminara, konferencija, vebinara i konsultacijama koje organizujemo tokom cele godine.

Želimo da naglasimo da je Fondacija Tempus jedini zvanični predstavnik Erazmus+ programa u Srbiji i stoga je u mogućnosti ne samo da sprovodi program, već i da nizom aktivnosti priprema učesnike za pisanje projekata i pomaže u procesu sprovođenja celokupnog toka projekata.

Sve aktivnosti Fondacije Tempus su besplatne i to su jedine aktivnosti koje Fondacija Tempus podržava i iza kojih stoji. Sve druge obuke koje vam mogu biti ponuđene, pogotovo one koje se naplaćuju, nemaju veze sa Erazmus+ programom i Fondacijom Tempus.

Informacije o aktivnostima Fondacije Tempus možete pronaći na sajtovima erasmusplus.rs i tempus.ac.rs, kao i u okviru vesti koje se prosleđuju putem zvaničnih mejlova i mejling lista FT.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti mejlom, telefonom ili doći u Informativni Centar Fondacije Tempus na Terazijama 39 (I sprat) svakog radnog dana od 9 do 17 časova.