Važno obaveštenje o aktivnostima Fondacije Tempus

У склопу подршке развоју сектора образовања и учешћа у Еразмус+ програму, Фондација Темпус запосленима у образовним и омладинским организацијама и институцијама пружа подршку кроз организовање инфо дана, радионица, семинара, конференција, вебинара и консултацијама које организујемо током целе године.

Желимо да нагласимо да је Фондација Темпус једини званични представник Еразмус+ програма у Србији и стога је у могућности не само да спроводи програм, већ и да низом активности припрема учеснике за писање пројеката и помаже у процесу спровођења целокупног тока пројеката.

Све активности Фондације Темпус су бесплатне и то су једине активности које Фондација Темпус подржава и иза којих стоји. Све друге обуке које вам могу бити понуђене, поготово оне које се наплаћују, немају везе са Еразмус+ програмом и Фондацијом Темпус.

Информације о активностима Фондације Темпус можете пронаћи на сајтовима erasmusplus.rs и tempus.ac.rs, као и у оквиру вести које се прослеђују путем званичних мејлова и мејлинг листа ФТ.

За све додатне информације можете нам се обратити мејлом, телефоном или доћи у Информативни Центар Фондације Темпус на Теразијама 39 (I спрат) сваког радног дана од 9 до 17 часова.