Tri vebinara za popunjavanje online formulara – KA1 mobilnost mladih

Фондација Темпус у јануару и фебруару организује три вебинара који ће имати за циљ да помогну учесницима у попуњавању одговарајућих online формулара за подношење КА1 пројеката мобилности у области младих у оквиру Националног позива Еразмус+ програма за 2018. годину.

Имајући у виду велико интересовање за тренинге за писање КА1 пројеката мобилности младих, Фондација Темпус, желећи да у што већој мери изађе у сусрет потенцијалним подносиоцима пројеката, организује две врсте вебинара:

  • једне посвећене попуњавању online формулара за КА1 пројекте мобилности младих и омладинских радника (KA105);
  • друге у форми отворених врата, током којих ће корисници бити у могућности да постављају питања везана за пројекте мобилности младих и недоумице у вези са формуларом.

Вебинари ће бити организовани на следећи начин:

26. јануар 2018. године, 13.00-14.30 часова – вебинар о попуњавању КА105 формулара за мобилност младих и омладинских радника (омладинске размене и мобилност омладинских радника)

Можете се регистровати на следећем линку.

31. јануар 2018. године, 13.00-14.30 часова – вебинар о попуњавању КА105 формулара за мобилност младих и омладинских радника (омладинске размене и мобилност омладинских радника)

Можете се регистровати на следећем линку.

5. фебруар 2018. године, 13.00-14.30 – вебинар “отворена врата” за питања у вези са КА1 пројектима мобилности младих и омладинских радника (омладинске размене, волонтерски пројекти и мобилност омладинских радника)

Можете се регистровати на следећем линку.

Напомињемо да ћемо се на вебинарима бавити искључиво online формуларом КА105, намењеном омладинским разменама и мобилности омладинских радника.

Волонтерским пројектима је намењен PDF формулар КА125, којим се нећемо бавити током прва два вебинара. Уколико имате питања или недоумица у вези са формуларом КА125, можете се прикључити трећем вебинару, намењеном питањима и одговорима, или нас директно контактирати путем маила и телефоном.

Пријаве су отворене до 10 часова дана одржавања вебинара.

Позивамо све заинтересоване да нам се обрате путем телефона на 011/3342-430 или путем мејла: youth@tempus.ac.rs са циљем заказивања термина састанка за индивидуалне консултације у вези са КА1 пројектима мобилности за младе и омладинске раднике.