Tri vebinara za popunjavanje online formulara – KA1 mobilnost mladih

Fondacija Tempus u januaru i februaru organizuje tri vebinara koji će imati za cilj da pomognu učesnicima u popunjavanju odgovarajućih online formulara za podnošenje KA1 projekata mobilnosti u oblasti mladih u okviru Nacionalnog poziva Erazmus+ programa za 2018. godinu.

Imajući u vidu veliko interesovanje za treninge za pisanje KA1 projekata mobilnosti mladih, Fondacija Tempus, želeći da u što većoj meri izađe u susret potencijalnim podnosiocima projekata, organizuje dve vrste vebinara:

  • jedne posvećene popunjavanju online formulara za KA1 projekte mobilnosti mladih i omladinskih radnika (KA105);
  • druge u formi otvorenih vrata, tokom kojih će korisnici biti u mogućnosti da postavljaju pitanja vezana za projekte mobilnosti mladih i nedoumice u vezi sa formularom.

Vebinari će biti organizovani na sledeći način:

26. januar 2018. godine, 13.00-14.30 časova – vebinar o popunjavanju KA105 formulara za mobilnost mladih i omladinskih radnika (omladinske razmene i mobilnost omladinskih radnika)

Možete se registrovati na sledećem linku.

31. januar 2018. godine, 13.00-14.30 časova – vebinar o popunjavanju KA105 formulara za mobilnost mladih i omladinskih radnika (omladinske razmene i mobilnost omladinskih radnika)

Možete se registrovati na sledećem linku.

5. februar 2018. godine, 13.00-14.30 – vebinar “otvorena vrata” za pitanja u vezi sa KA1 projektima mobilnosti mladih i omladinskih radnika (omladinske razmene, volonterski projekti i mobilnost omladinskih radnika)

Možete se registrovati na sledećem linku.

Napominjemo da ćemo se na vebinarima baviti isključivo online formularom KA105, namenjenom omladinskim razmenama i mobilnosti omladinskih radnika.

Volonterskim projektima je namenjen PDF formular KA125, kojim se nećemo baviti tokom prva dva vebinara. Ukoliko imate pitanja ili nedoumica u vezi sa formularom KA125, možete se priključiti trećem vebinaru, namenjenom pitanjima i odgovorima, ili nas direktno kontaktirati putem maila i telefonom.

Prijave su otvorene do 10 časova dana održavanja vebinara.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se obrate putem telefona na 011/3342-430 ili putem mejla: youth@tempus.ac.rs sa ciljem zakazivanja termina sastanka za individualne konsultacije u vezi sa KA1 projektima mobilnosti za mlade i omladinske radnike.