Razvoj jezičkih kompetencija kod učenika u osnovnom obrazovanju – onlajn upitnik

Fondacija Tempus – Eurydice mreža u saradnji sa Zavodom za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja organizuje konferenciju „Razvoj jezičkih kompetencija kod učenika u osnovnom obrazovanju“. Konferencija će biti održana početkom jula 2018. godine u Beogradu.

Cilj konferencije je pokretanje diskusije o mogućnostima unapređenja jezičkih kompetencija kod učenika i razmena dobrih praksi, a ciljna grupa su pre svega nastavnici stranih jezika iz osnovnih škola. Na konferenciji će govoriti domaći i strani eksperti za metodiku nastave stranih jezika, a fokus će biti na praktičnom radu u manjim grupama.

Kako bi sadržaj konferencije što više odgovarao realnim potrebama nastavnika u ovoj oblasti, zamolili bismo Vas da najkasnije do 5. marta popunite onlajn upitnik o konkretnim pitanjima, temama i potrebama koji se tiču podučavanja jezičkih kompetencija. Vaši komentari i predlozi biće dostavljeni govornicima kako bi na što bolji način pripremili svoja izlaganja i praktičan deo.

Program konferencije, kao i obaveštenje o vremenu i načinu prijavljivanja, biće naknadno objavljeni. Broj učesnika će biti ograničen.

Za dodatne informacije možete nam se obratiti na office@tempus.ac.rs.