Održane radionice za pripremu KA1 projekata mobilnosti mladih i omladinskih radnika

Grupa za mlade Fondacije Tempus je tokom novembra organizovala dve radionice za pripremu projekata mobilnosti u oblasti mladih programa Erazmus+. Ovim događajima prisustvovalo je preko 50 predstavnika organizacija i institucija zainteresovanih za podnošenje projektnih prijava u okviru poziva za predaju projekata KA1 Mobilnost mladih i omladinskih radnika.

Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa mogućnostima u okviru omladinske komponente programa Erazmus+ programa, detaljima i procedurama za podnošenje projekata u okviru KA1 Mobilnosti mladih i omladinskih radnika, sa specifičnostima projektne dokumentacije u okviru ovog poziva, procedurom pisanja budžeta, kao i da se informišu o mogućnostima u okviru nove inicijative Evropske komisije pod nazivom Evropska inicijativa za solidarnost.

Rokovi za predaju projekata u okviru KA1 Mobilnosti mladih i omladinskih radnika su 5. februar, 30. april i 1. oktobar 2019. godine u podne.

Spisak odobrenih projekata iz Srbije u okviru KA1 u pozivima 2017. i 2018. možete pogledati na sledećem linku, a više informacija o projektima podržanim kroz program Erazmus+ dostupno je u bazi odobrenih projekata Evropske komisije.

Prezentacijte sa radionica možete pogledati na našoj veb stranici, a fotografije sa radionica možete pogledati na našem Fejsbuk nalogu.

Sve dodatne informacije o mogućnostima za mlade i omladinske organizacije u okviru programa Erazmus+ možete saznati u našem Informativnom centru na Terazijama 39, svakog radnog dana 10-18 časova ili nam možete pisati na youth@tempus.ac.rs