Radionice za pisanje KA1 projekata mobilnosti za opšte, stručno i obrazovanje odraslih

Tokom januara 2023. godine, Fondacija Tempus organizuje dve radionice i vebinar sa ciljem pripreme ustanova i organizacija iz oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih za podnošenje prijava za KA1 projekte mobilnosti u okviru novog Erazmus + Opšteg poziva za podnošenje predloga projekata za 2023. godinu.

Planirano je da se jedna radionica održi uživo, druga onlajn. Obe radionice i vebinar imaće isti sadržaj. Pored radionica, Fondacija Tempus organizuje i vebinar za pisanje KA1 projekata mobilnosti u oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih. Tema vebinara biće upoznavanje sa mogućnostima Erazmus+ programa u okviru oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih.

Ciljevi radionice su:

  • upoznavanje učesnika sa principima, ciljevima i kriterijumima KA1 projekata mobilnosti;
  • predstavljanje prijavnog formulara i specifičnosti projektne dokumentacije u okviru KA1 projekata mobilnosti;
  • unapređivanje znanja učesnika o detaljima i procedurama za podnošenje projekata u okviru KA1 projekata mobilnosti i
  • jačanje znanja i kompetencija za pisanje projekata i popunjavanje prijavnog formulara.

Termini održavanja:

  1. Vebinar će se održati preko aplikacije Microsoft Teams, 16.01.2023. od 14-15 časova i on je otvoren za sve zainteresovane. Prijavni formular za vebinar.
  2. Radionica 1 onlajn, će se održati 17.01.2023. od 10-14:15 časova putem aplikacije Microsoft Teams. Prijave će biti otvorene do 11. januara  u 23:59. Agenda za radionicu možete pogledati ovde.  Link za registraciju.
  3. Radionica 2 uživo, će se održati 19.01.2023. od 10-16:45 časova u prostorijama Fondacije Tempus u Beogradu, ulica Žabljačka 12. Prijave će biti otvorene do 11. januara u 23:59. Agendu za radionicu možete pogledati ovde. Link za registraciju.

Prijavljivanje je moguće isključivo putem registracionog formulara. Naknadne prijave neće biti uvažene. Molimo sve zainteresovane da blagovremeno, pre isteka roka za prijavu, obaveste Sektor za opšte, stručno i obrazovanje odraslih ukoliko imaju tehničkih problema sa popunjavanjem registracionog formulara

Broj učesnika je ograničen na 30 po radionici, tako da svaka institucija ima po jednog predstavnika. Fondacija Tempus kao organizator zadržava pravo da podeli učesnike između dva najavljena termina u odnosu na raspoloživost. Pri izboru učesnika prednost će imati institucije koje do sada nisu učestvovale u projektima, kao i one čiji predstavnici nisu prisustvovali radionicama organizovanim u okviru prethodnih poziva.

Pohađanje radionica i vebinara je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Fondaciju Tempus telefonom 011 33 42 430, opcija 3, ili mejlom na neku od sledećih adresa, u zavisnosti od oblasti za koju ste zainteresovani:

Škole, predškolske ustanove i stručno obrazovanje:

schools-vet@tempus.ac.rs

Obrazovanje odraslih:

adult-education@tempus.ac.rs