Радионица за припрему пројеката Стратешких партнерстава у области високог образовања за 2020.

Фондација Темпус у петак 07. фебруара 2020. године организује једнодневну радионицу за писање пројеката Стратешких партнерстава у области високог образовања.

Радионица је намењена представницима високошколских установа и других институција и удружења чији рад може бити од значаја за област високог образовања, а који планирају да конкуришу за пројекте стратешких партнерстава у овој области у текућем конкурсном року.

Радионица ће бити одржана у Београду, у просторијама Фондације Темпус (Руже Јовановић 27а, улаз из Жабљачке улице) са почетком у 11.00 часова.

Прелиминарни дневни ред радионице можете наћи овде.

Пријављивање за радионицу је могуће искључиво путем регистрационог формулара који можете наћи на овом линку. Рок за пријаву је недеља 02. фебруар 2020. године до 23.59 часова.

Уз регистрациони формулар потребно је приложити и сажет нацрт пројектне идеје. Услед ограниченог броја места, кратак опис пројектне идеје биће један од критеријума селекције за учешће на радионици, како би се омогућило учешће представника пројектних тимова који раде на конкретној пријави, те им је обука најпотребнија. Водиће се рачуна и о учешћу различитих типова институција и географској распрострањености.

По завршетку радионице, учесници ће моћи да:

  • овладају процедурама за подношење пројеката у оквиру КА2 Стратешких партнерстава у области високог образовања и поднесу пријаву у складу са техничким захтевима;
  • науче правила за писање буџета у оквиру КА2;
  • сазнају критеријуме селекције КА2 пројеката;
  • упознају се са специфичностима пројектне документације у оквиру КА2 Стратешких партнерстава у области у високог образовања и примене стечена сазнања у разради своје пројектне идеје;
  • информишу се о подршци коју нуди Фондација Темпус у процесу писања пројекта.

Радионица је бесплатна. Учесници сами сносе евентуалне путне и трошкове смештаја. Фондација Темпус обезбеђује радне материјале и послужење током радионице.

За све додатне информације, можете контактирати Групу за високо образовање Фондације Темпус путем телефона 011 33 42 430, бирајући опцију 4, или мејлом путем адресе higher-education@tempus.ac.rs.