Radionica za pisanje prijava za Erazmus+ akreditacije – opšte, stručno i obrazovanje odraslih

Fondacija Tempus organizuje jednodnevnu radionicu u utorak, 3. septembra 2024. godine, sa ciljem pripreme ustanova i organizacija iz oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih za pisanje prijava za akreditacije u okviru Erazmus+ opšteg poziva za 2024. godinu.

Predviđeno je prisustvo najviše 30 učesnika radionice. Prijavljivanje je moguće isključivo popunjavanjem registracionog formulara. Naknadne prijave ne mogu da se uvaže. Molimo sve zainteresovane da blagovremeno, pre isteka roka za prijavu, obaveste Sektor za opšte, stručno i obrazovanje odraslih ukoliko imaju tehničkih problema sa popunjavanjem registracionog formulara.

Agendu radionice možete da pogledate na sledećem linku.

Radionica će se održati 3. 9. 2024. godine, od 09.45 do 16.45 časova, u prostorijama Fondacije Tempus u Beogradu, ulica Žabljačka 12. Prijave će biti otvorene do 22. avgusta u 23.59.

Pored radionice, Fondacija Tempus organizuje i vebinar za pisanje prijava za Erazmus+ akreditacije u oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih. Učesnicima vebinara biće predstavljene opšte informacije o Erazmus+ akreditacijama za opšte, stručno i obrazovanje odraslih.

Vebinar će se održati u ponedeljak, 2. septembra, sa početkom u  13 časova. Svi zainteresovani učesnici mogu da se prijave ovde. Prijave će biti otvorene do 22. avgusta u 23.59.

Prisustvovanje radionicama i vebinaru je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete da kontaktirate s Fondacijom Tempus telefonom na broj 011 33 42 430, opcija 3, ili imejlom na neku od sledećih adresa, u zavisnosti od oblasti za koju ste zainteresovani.

Opšte i stručno obrazovanje:

schools-vet@tempus.ac.rs

Obrazovanje odraslih:

adult-education@tempus.ac.rs