RADIONICA ZA PRIPREMU KA2 MALIH PARTNERSTAVA U OBLASTIMA OPŠTEG, STRUČNOG I OBRAZOVANJA ODRASLIH ZA 2021. GODINU

Фондација Темпус, у четвртак, 29. априла 2021. године организује једнодневну радионицу за писање KA2 малих партнерстава у општем, стручном и образовању одраслих.
Радионица је намењена представницима школа, предшколских установа и других институција и удружења активних у области општег, стручног и образовања одраслих, а који планирају да конкуришу за пројекте KA2 малих партнерстава у овим областима у текућем конкурсном року.

Услед пандемије коронавируса, радионица ће ове године бити одржана у онлајн формату.

Радионица ће бити одржана од 11.00-16:00 часова.
Пријављивање за радионицу је могуће искључиво путем регистрационог формулара који можете наћи на овом линку. Рок за пријаву је петак, 23. април 2021. године, до 12:00 часова.


Број учесника је ограничен на 30, тако да свака институција има по једног представника. При избору учесника предност ће имати институције које до сада нису учествовале у пројектима, као и оне чији представници нису присуствовали радионицама организованим у оквиру претходних позива. У оквиру регистрационог формулара је потребно приложити и сажет нацрт пројектне идеје. Кратак опис пројектне идеје ће такође бити један од критеријума селекције за учешће на онлајн радионици, како би се омогућило учешће представника пројектних тимова који раде на конкретној пријави, те им је обука најпотребнија.


По завршетку радионице, учесници ће моћи да:
  1. овладају процедурама за подношење пројеката у оквиру KA2 малих партнерстава у областима општег, стручног и образовања одраслих и поднесу пријаву у складу са техничким захтевима;
  2. науче правила за писање буџета у оквиру КА2;
  3. сазнају критеријуме селекције KA2 пројеката;
  4. упознају се са специфичностима пројектне документације у оквиру KA2 малих партнерства у областима општег, стручног и образовања одраслих и примене стечена сазнања у разради своје пројектне идеје;
  5. информишу се о подршци коју нуди Фондација Темпус у процесу писања пројеката.

Присуствовање радионици је бесплатно.

За све додатне информације, можете контактирати Фондацију Темпус телефоном 011 33 42 430, опција 3 или мејлом на неку од следећих адреса, у зависности од области за коју сте заинтересовани:
Школе, предшколске установе и стручно образовање:
schools-vet@tempus.ac.rs
Образовање одраслих:
adult-education@tempus.ac.rs