Radionica i vebinar za pripremu KA2 projekata malih partnerstava u oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih

Povodom drugog konkursnog roka za predaju projektnih prijava, Fondacija Tempus organizuje jednodnevnu radionicu za pisanje KA2 projekata malih partnerstava. Radionica će se održati 7. septembra od 10.00 časova u prostorijama Fondacije, ul. Žabljačka br. 12, Beograd.

Radionica je namenjena predstavnicima državnih i privatnih škola, predškolskih ustanova, gimnazija, srednjih stručnih škola i drugih organizacija koje se bave stručnim obrazovanjem i obukama, škola za obrazovanje odraslih, predstavnicima organizacija, udruženja, stručnih društava i drugih institucija koje se bave obrazovanjem odraslih, kao i ostalim organizacijama koje deluju u ovim oblastima.

Prijava za radionicu je moguća isključivo popunjavanjem prijavnog formulara, a rok za prijavu je 31. avgust u 23:59. Broj mesta je ograničen.

Pored radionice, Fondacija Tempus organizuje i vebinar o opštim informacijama o mogućnostima učešća u Erazmus+ projektima Malih partnerstava. Vebinar je dostupan svim zainteresovanim učesnicima bez ograničenja, uz registraciju, a održaće se 6. septembra od 13.00 časova. Registracioni formular nalazi se ovde, a link za pristup vebinaru ovde.

Molimo sve zainteresovane da blagovremeno, pre isteka roka za prijavu, obaveste Grupu za opšte, stručno i obrazovanje odraslih ukoliko imaju tehničkih problema sa popunjavanjem registracionog formulara.

Radionica i vebinar su besplatni, a učesnici sami snose eventualne putne i troškove smeštaja. Fondacija Tempus obezbeđuje radne materijale i ručak tokom radionice.

Za sve dodatne informacije možete da kontaktirate sa Fondacijom Tempus, telefonom na broj 011 33 42 430, opcija 3, ili mejlom na neku od sledećih adresa, u zavisnosti od oblasti za koju ste zainteresovani:

Škole, predškolske ustanove i stručno obrazovanje:

schools-vet@tempus.ac.rs

Obrazovanje odraslih:

adult-education@tempus.ac.rs