Radionica i vebinar za pisanje KA2 projekata za opšte, stručno i obrazovanje odraslih

Фондација Темпус у уторак 14. фебруара организује једнодневну радионицу са циљем припреме установа и организација из области општег, стручног и образовања одраслих за подношење пријава за KA210 пројекте малих партнерстава и КА220 пројекте за сарадњу у оквиру Општег позива за подношење пријава за Еразмус+ пројекте за 2023. годину.

Радионица ће бити одржана уживо у просторијама Фондације Темпус, Жабљачка 12, Београд. Пре радионице организујемо вебинар за писање KA2 пројеката у области општег, стручног и образовања одраслих. Тема вебинара је упознавање са могућностима Еразмус+ програма у оквиру области општег, стручног и образовања одраслих.

Циљеви радионице су:

  • упознавање учесника са принципима, циљевима и критеријумима КА2 пројеката малих партнерстава и пројеката партнерстава за сарадњу;
  • представљање пријавног формулара и специфичности пројектне документације у оквиру КА2 пројеката;
  • унапређивање знања учесника о детаљима и процедурама за подношење пројеката у оквиру КА2 пројеката и
  • јачање знања и компетенција за писање пројеката и попуњавање пријавног формулара.

Термини одржавања:

  1. Вебинар ће се одржати преко апликације Microsoft Teams, 13.02.2023. године, од 14 до 15 часова и отворен је за све заинтересоване. Пријавни формулар за вебинар налази се овде.
  2. Радионица уживо, ће се одржати 14.02.2023. године од 10 до 16:45 часова у просторијама Фондације Темпус у Београду, улица Жабљачка 12. Пријаве ће бити отворене до 7. фебруара у 23:59 часова. Агенду за радионицу можете погледати овде. Линк за регистрацију налази се на следећем линку.

Пријављивање је могуће искључиво путем регистрационог формулара. Накнадне пријаве неће бити уважене. Молимо све заинтересоване да благовремено, пре истека рока за пријаву, обавесте Сектор за опште, стручно и образовање одраслих уколико имају техничких проблема са попуњавањем регистрационог формулара.

Број учесника је ограничен на 30, тако да свака институција има по једног представника. При избору учесника предност ће имати институције које до сада нису учествовале у пројектима, као и оне чији представници нису присуствовали радионицама организованим у оквиру претходних позива.

Похађање радионице и вебинара је бесплатно.

За све додатне информације, можете да контактирате Фондацију Темпус телефоном 011 33 42 430, опција 3, или мејлом на неку од следећих адреса, у зависности од области за коју сте заинтересовани:

Школе, предшколске установе и стручно образовање:

schools-vet@tempus.ac.rs

Образовање одраслих:

adult-education@tempus.ac.rs