Rad i aktivnosti Fondacije Tempus tokom vanrednog stanja

Фондација Темпус обавештава све заинтересоване да ће, услед Одлуке о проглашењу ванредног стања („Сл. гласник РС“, бр. 29/2020), доћи до следећих промена у раду:

  1. Информативни центар Фондације Темпус, као и канцеларија у улици Руже Јовановић 27а ће од уторка 17. марта, радити у измењеном режиму рада и посете корисника неће бити могуће. Све додатне информације о нашем раду и активностима заинтересовани могу добити упитом на мејлове који се налазе на сајту Фондације Темпус, као и порукама на друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм. Ради што ефикаснијег рада и брже размене информација, предлажемо да се комуникација врши првенствено преко наведних мејлова, а ако је неопходно и телефоном у радно време Фондације, од 9 до 17 часова.
  2. Сви догађаји предвиђени за март и април 2020. године у Информативном центру на Теразијама 39 ће бити одржани у форми вебинара, о чему ће сви пријављени корисници примити информацију директно на мејл. Када су у питању индивидуалне консултације за ученике, оне ће се надаље за све пријављене одржавати преко скајпа. Радионица за ученике средњих школа Како написати добар CV се отказује. Све будуће активности биће организоване у складу са актуелном ситуацијом у вези са коронавирусом и препорукама Владе Републике Србије.
  3. Сви догађаји Фондације Темпус у Србији који подразумевају окупљања се отказују до даљњег. То се првенствено односи на догађаје који су били планирани у току марта месеца (ЕПАЛЕ конференција, RELANG радионица и акредитовани семинар „Употреба ИКТ алата у циљу унапређења наставе“), а сви будући догађаји биће организовани када се за то стекну неопходни услови.
  4. Корисници пројеката ће бити редовно обавештавани о начинима на који могу да наставе спровођење пројеката и да оправдају евентуалне трошкове настале услед тзв. ”више силе”, пандемије корона вируса. Фондација стоји корисницима пројеката на располагању за све дилеме, најбоље би било да се питања пошаљу мејлом.

Фондација Темпус позива све заинтересоване да редовно прате сајтове Фондације Темпус, преко којих ћемо благовремено обавештавати кориснике о свим евентуалним новостима или променама режима рада.