Rad i aktivnosti Fondacije Tempus tokom vanrednog stanja

Fondacija Tempus obaveštava sve zainteresovane da će, usled Odluke o proglašenju vanrednog stanja („Sl. glasnik RS“, br. 29/2020), doći do sledećih promena u radu:

  1. Informativni centar Fondacije Tempus, kao i kancelarija u ulici Ruže Jovanović 27a će od utorka 17. marta, raditi u izmenjenom režimu rada i posete korisnika neće biti moguće. Sve dodatne informacije o našem radu i aktivnostima zainteresovani mogu dobiti upitom na mejlove koji se nalaze na sajtu Fondacije Tempus, kao i porukama na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram. Radi što efikasnijeg rada i brže razmene informacija, predlažemo da se komunikacija vrši prvenstveno preko navednih mejlova, a ako je neophodno i telefonom u radno vreme Fondacije, od 9 do 17 časova.
  2. Svi događaji predviđeni za mart i april 2020. godine u Informativnom centru na Terazijama 39 će biti održani u formi vebinara, o čemu će svi prijavljeni korisnici primiti informaciju direktno na mejl. Kada su u pitanju individualne konsultacije za učenike, one će se nadalje za sve prijavljene održavati preko skajpa. Radionica za učenike srednjih škola Kako napisati dobar CV se otkazuje. Sve buduće aktivnosti biće organizovane u skladu sa aktuelnom situacijom u vezi sa koronavirusom i preporukama Vlade Republike Srbije.
  3. Svi događaji Fondacije Tempus u Srbiji koji podrazumevaju okupljanja se otkazuju do daljnjeg. To se prvenstveno odnosi na događaje koji su bili planirani u toku marta meseca (EPALE konferencija, RELANG radionica i akreditovani seminar „Upotreba IKT alata u cilju unapređenja nastave“), a svi budući događaji biće organizovani kada se za to steknu neophodni uslovi.
  4. Korisnici projekata će biti redovno obaveštavani o načinima na koji mogu da nastave sprovođenje projekata i da opravdaju eventualne troškove nastale usled tzv. ”više sile”, pandemije korona virusa. Fondacija stoji korisnicima projekata na raspolaganju za sve dileme, najbolje bi bilo da se pitanja pošalju mejlom.

Fondacija Tempus poziva sve zainteresovane da redovno prate sajtove Fondacije Tempus, preko kojih ćemo blagovremeno obaveštavati korisnike o svim eventualnim novostima ili promenama režima rada.