Problem sa e-formularom u okviru Izgradnje kapaciteta u oblasti mladih 2019 (rok 24. januar)

Izvršna agencija Evropske komisije (EACEA) u okviru Erazmus+ poziva za Izgradnju kapaciteta u oblasti mladih 2019 ACPALA je objavila bitnu informaciju o problemu sa e-formularom za podnošenje projektnih prijava. Naime, trenutni formular onemogućava podnošenje projekata organizacija/institucija sa teritorije Republike Srbije.

Informacija o problemu je objavljena na strani Izvršne agencije (EACEA) u tabu eForms a prenosimo je u potpunosti u nastavku ove vesti:

All applications involving a Serbian applicant (ACPALA window) or partner (all the windows) might receive an error message after the creation of the e-form. Please, fill in your application anyway, you’ll be able to transfer the content on the new e-form template with a refresh as soon as this issue will be solved. Please, if your partnership includes a Serbian organisation and you receive the error, send a notification to the eacea-youth@ec.europa.eu mailbox, we will keep you updated.

Molimo Vas da pratite ovu stranu i da sva potencijalna pitanja o ovoj temi uputite EACEA na mail eacea-youth@ec.europa.eu