Prijava za seminare: ”Definisanje kvalitetnih ishoda učenja kao preduslov za planiranje međunarodne mobilnosti u srednjem stručnom obrazovanju”

Фондација Темпус организује два семинара са темом ”Дефинисање квалитетних исхода учења као предуслов за планирање међународне мобилности у средњем стручном образовању”, један у Зајечару и други у Београду.

Циљ програма је упознавање полазника са процесом дефинисања квалитетних исхода учења на основу дефинисаних специфичних компетенција за одређени стручни профил и планиране праксе током међународне мобилности ученика.

Овим семинаром желимо да вас подржимо у раду на пројектима. Тим поводом говориће се о следећим темама:

  • Шта су исходи учења?
  • Међународна мобилност (налажење партнера, формулисање циљева и исхода учења)
  • Дефинисање исхода учења
  • Представљање Уговора о учењу (Learning Agreement)
  • Попуњавање Уговора о учењу (Learning Agreement)
  • Признавање оцена након мобилности

Семинар у Зајечару ће се одржати 23. новембра 2022. године од 9 до 17 часова. Намењен је наставном и ненаставном особљу средњих школа и средњих стручних школа, без обзира на то да ли су већ учествовали у пројектима или не.
За пријављивање је потребно попунити регистрациони формулар, који ће бити отворен до 16.новембра у поноћ. Агенду догађаја можете да погледати овде

Семинар у Зајечару реализоваће се у просторијама Техничке школе, Кнегиње Љубице 3-5.

Семинар у Београду ће се одржати 5. децембра 2022. године, такође од 9 до 17 часова, а регистрациони формулар ће бити отворен до 27.новембра 2022. у поноћ. Агенду догађаја можете да погледате овде.

Семинар у Београду реализоваће се у просторијама хотела Палас, Топличин венац 23.

Семинари су бесплатни и акредитовани од стране Завода за унапређивање знања и васпитања – сваки је у трајању од једног дана и носе по 8 бодова.
Максималан број учесника је 30. Учесници ће бити бирани по времену пријаве.

За додатне информације можете се обратити сектору за опште, стручно и образовање одраслих Фондације Темпус на schools-vet@tempus.ac.rs.