Предавање: Како да пронађем своју CEEPUS стипендију?

У циљу ближег представљања могућности које нуди Средњеевропски програм универзитетске размене (CEEPUS III) студентима и наставном особљу са државних високошколских установа, имајући у виду почетак апликационог циклуса за 2018/19. годину, Фондација Темпус – Национална CEEPUS канцеларија организује предавање ”Како да пронађем своју CEEPUS стипендију?” у просторијама Информативног центра на Теразијама бр. 39, у уторак, 29. маја од 18 до 19 часова.

Заинтересовани студенти или чланови наставног особља на државним високошколским установама у Републици Србији који желе да се ближе информишу о претраживању опција за CEEPUS стипендирану мобилност у Албанији, Аустрији, БиХ, Бугарској, Чешкoj, Мађарскoj, Македонији, Молдавији, Црној Гори, Пољској, Румунији, Словачкој или Словенији, могу да се пријаве до 29. маја у 13 часова путем овог линка.

Размена унутар CEEPUS програма првенствено се спроводи унутар мрежа, тј. на партнерским високошколским установама које су део мреже у којој учествује и установа заинтересованог апликанта, а мањи број мобилности се спроводи и изван мрежа (freemovers); ближе информације о роковима и условима учешћа доступне су на овом линку, а преглед корака у процесу пријављивања могуће је видети овде.