Poziv za učestvovanje na eTwinning seminaru u Sloveniji

eTwinning nacionalni tim za podršku Slovenije organizuje eTwinning kontakt seminar za učesnike iz slovenskih zemalja pod nazivom „Vrtić na evropskom putovanju“ u periodu od 29. novembra do 1. decembra 2018. godine u Ljubljani. Na ovom seminaru omogućeno je učešće 2 vaspitača iz Republike Srbije.

eTwinning nacionalni tim za podršku u Republici Srbiji poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće.

Zainteresovani kandidati treba da ispune sledeće uslove za prijavljivanje:

  • da rade u predškolskoj ustanovi u Republici Srbiji;
  • da su registrovani na eTwinning portalu;
  • da učestvuju na barem jednom evropskom eTwinning projektu.

 

Prilikom odabira učesnika, prednost će se dati kandidatima koji do sada nisu učestvovali na eTwinning seminarima i radionicama u inostranstvu, kao i vaspitačima koji u radu u vrtiću sprovode  projektno orijentisanu nastavu.

Kandidati treba da dostave osnovne informacije o svom radu, tj. na koji način je organizovan rad sa decom i kako se implementiraju projekti u plan i program rada. Takođe je potrebno Nacionalnom timu za podršku dostaviti i informacije o načinu primene eTwinning projekata u radu u vrtiću.

Materijale nam možete poslati slanjem dokumenata na imejl etwinning@tempus.ac.rs, sa naznakom „Dokumentacija za učestvovanje na eTwinning seminaru u Sloveniji“. Ukoliko je dokument veći od 5 MB, molimo Vas da nam u mejlu pošaljete link za preuzimanje dokumenata.

Sa kandidatima koji ispunjavaju navedene uslove i koji su ušli u uži izbor na osnovu celokupne prijave, biće obavljen razgovor uživo ili putem Skype-a.

Konačnu odluku o odabiru učesnika eTwinning nacionalni tim za podršku u Republici Srbiji će doneti na osnovu celokupne prijave kandidata i obavljenih razgovora.

Molimo Vas da pročitate obaveštenje o obradi podataka o ličnosti i ukoliko ste saglasni, možete se prijaviti na konkurs popunjavanjem prijavnog formulara.

Rok za prijavu je 14. oktobar 2018. godine, 23:59 časova.

O ishodu prijave će, putem imejla, biti obavešteni samo kandidati koji su ušli u uži izbor.

Po povratku sa seminara, učesnik ima obavezu da u predškolskoj ustanovi u kojoj radi pokrene jedan eTwinning projekat i predstavi iskustva sa seminara najkasnije do kraja 2018. godine. Dokaz o tome, u vidu fotografije sa predavanja i sl, treba da dostavi na imejl adresu etwinning@tempus.ac.rs

Napomene:

Odabranim kandidatima biće obezbeđeno:

  • učešće na seminaru;
  • prevoz Beograd – Ljubljana– Beograd;
  • smeštaj u hotelu i obroci.

eTwinning nacionalni tim za podršku će odabranim kandidatima za putovanje isplatiti dnevnice u skladu sa važećim pravilnikom Fondacije Tempus o načinu obračuna i isplate putnih troškova trećim licima u zemlji i inostranstvu.

Od učesnika seminara se očekuje da sa sobom na seminar ponese svoj laptop, netbuk, tablet ili drugi uređaj s kojim može pristupiti svom eTwinning profilu tokom seminara.

Za sve dodatne informacije se možete obratiti eTwinning nacionalnom timu za podršku u Republici Srbiji putem telefona i e-pošte:

Telefon: 011/3342 430

E-pošta: etwinning@tempus.ac.rs