Poziv za učešće u seminaru u Budimpešti „eTwinning – Innovation and Education“

eTwinning национални тим за подршку у Мађарској организујесеминар eTwinning – Innovation and Education” у периоду од 12. до 14. маја 2023. године у Будимпешти. 

На овом семинару омогућено је учешће два наставника из Републике Србије. 

eTwinning национални тим за подршку у Републици Србији позива све заинтересоване да се пријаве за учешће. 

Заинтересовани кандидати треба да испуне следеће услове за пријављивање: 

  • да раде у основној или средњој школи школи у Републици Србији;
  • да су регистровани на eTwinning порталу;
  • да добро говоре енглески језик.

Приликом одабира учесника, даће се предност кандидатима који су почетници на eTwinning-у, као и кандидатима који до сада нису учествовали на eTwinning семинарима и радионицама у иностранству. 

Са кандидатима који испуњавају наведене услове и који су ушли у ужи избор, на основу целокупне пријаве, биће обављен разговор на енглеском језику путем платформе Teams

Коначну одлуку о одабиру учесника eTwinning национални тим за подршку у Републици Србији донеће на основу целокупне пријаве кандидата и обављених разговора. 

За пријављивање за овај догађај потребно је да попуните регистрациони формулар

Рок за пријаву је 28. март 2023. године, до 23:59 часова. 

О исходу пријаве имејлом биће обавештени само кандидати који су ушли у ужи избор. 

Након семинара, учесник има обавезу да у школи у којој ради покрене један eTwinning пројекат и представи искуства са семинара, најкасније до јуна 2023. године. 

Доказ о презентацији, у  виду фотографије са предавања и презентације, учесник треба да достави на имејл-адресу etwinning@tempus.ac.rs

Напомене: 

Одабраним кандидатима биће обезбеђено: 

  • учешће на семинару;
  • превоз на релацији Београд–Будимпешта–Београд;
  • смештај у хотелу и оброци.

У зависности од расположивости превоза, могућ је полазак на семинар дан пре почетка или повратак дан након завршетка семинара. 

eTwinning  национални тим за подршку ће одабраним кандидатима за путовање исплатити дневнице у складу са важећим правиликом Фондације Темпус о начину обрачуна и исплате путних трошкова трећим лицима у земљи и иностранству. 

Од учесника семинара се очекује да на семинар понесе свој лаптоп, нетбук, таблет или други уређај којим може да приступи свом eTwinning профилу током семинара. 

За све додатне информације можете да се обратитеeTwinningнационалном тиму за подршку у Републици Србији телефоном на број 011/3342 430  или имејлом на etwinning@tempus.ac.rs