Poziv za učešće na konferenciji „Preduzetničko učenje i mladi – istražite Erazmus+ mogućnosti”

Fondacija Tempus 31. januara 2023. godine organizuje konferenciju pod nazivom „Preduzetničko učenje i mladi – istražite Erazmus+ mogućnosti”. Konferencija se održava uživo u hotelu „88 Rooms” u Beogradu, Takovska 49.

Konferencija je namenjena mladima i onima koji su aktivni u omladinskom sektoru, a u fokusu je preduzetništvo mladih, veštine potrebne akterima u omladinskom sektoru za bavljenje preduzetništvom i mogućnosti koje za to pruža Erazmus+ program. U okviru prvog izlaganja govoriće se o stanju preduzetništva u sektoru mladih u Srbiji, dok će tema drugog predavanja biti veštine koje mladi ljudi i oni koji sa njima rade treba da razviju da bi se uključili u preduzetništvo.

Posebno će biti reči o tome kako program Erazmus+ može da zadovolji preduzetničke potrebe mladih. Takođe, učesnici će kroz dve panel diskusije imati priliku da saznaju nešto više o interesovanju mladih za razvoj preduzetničkih veština, kao i da od predstavnika organizacija koje su uspešno sprovele Erazmus+ projekte na temu preduzetništva otkriju kako mogu da se unaprede preduzetničke veštine u sektoru mladih kroz Erazmus+ program.

Preliminarnu agendu događaja možete pogledati ovde.

Učešće na konferenciji je besplatno, a broj učesnika na događaju je ograničen. Radni jezik je srpski, a za jednočasovno izlaganje na engleskom jeziku biće obezbeđen simultani prevod.

Za učesnike iz Srbije koji nemaju prebivalište u Beogradu, a kojima je prethodno prihvaćena prijava, postoji mogućnost refundiranja putnih troškova i obezbeđivanje smeštaja (jedno noćenje) u skladu sa procedurama Fondacije Tempus, o čemu će svi učesnici čija je prijava prihvaćena biti detaljno obavešteni. 

Zainteresovani mogu da se prijave putem kratkog registracionog formulara, a prijavljivanje je otvoreno do srede, 25. januara 2023. godine do 23.59 časova

Sve dodatne informacije možete da dobijete upitom na imejl youth@tempus.ac.rs ili pozivom na broj telefona 011 33 42 430, opcija 5.