Poziv na međusektorski sastanak projekata „Prva iskustva u sprovođenju decentralizovanih Erazmus+ projekata za škole, mlade i obrazovanje odraslih“

U cilju praćenja projekata, ali i povezivanja učesnika na projektima, kao i razmene iskustava između institucija i sektora, Fondacija Tempus uz podršku Ambasade Bugarske organizuje međusektorski sastanak projekata „Prva iskustva u sprovođenju decentralizovanih Erazmus+ projekata za škole, mlade i obrazovanje odraslih“ 2. jula u Nišu u hotelu Tami Residence. Za učesnike na projektima, ovo je prilika da prezentuju svoje aktivnosti, da se povežu, razmene iskustva i uče od drugih institucija i sektora.

Na ovom sastanku će se okupiti predstavnici finansiranih projekata iz oblasti opšteg obrazovanja i škola, stručnog obrazovanja i obuka, obrazovanja odraslih, kao i oblasti mladih, obuhvaćenih kako Nacionalnim pozivom za 2017. godinu, tako i najnovijim, Nacionalnim pozivom za 2018. godinu, ali i sve ostale zainteresovane institucije.

Na sastanku ćete moći da prisustvujete prezentacijama i panel diskusijama koje se tiču važnih aspekata sprovođenja projekata, a na kojima će predstavnici institucija koje su uspešno organizovale aktivnosti podeliti svoja iskustva.

Za međusektorski sastanak projekata se možete prijaviti isključivo popunjavanjem registracionog formulara, najkasnije do nedelje 24. juna 2018. godine u 23.59h. Ukoliko biste želeli da sastanku prisustvuje više osoba iz Vaše institucije, potrebno je da se svaka od njih zasebno prijavi. O statusu svoje prijave svi će biti obavešteni ubrzo po zatvaranju poziva.

Prednost pri izboru će imati predstavnici finansiranih projekata iz oblasti opšteg obrazovanja i škola, stručnog obrazovanja i obuka, obrazovanja odraslih, kao i oblasti mladih, obuhvaćenih kako Nacionalnim pozivom za 2017. godinu, tako i najnovijim, Nacionalnim pozivom za 2018. godinu, kao i predstavnici iz regiona  jugoistočne Srbije.

Učesnicima koji iz drugih mesta dolaze u Niš na monitoring sastanak biće nadoknađeni putni troškovi u visini povratne autobuske karte.

Za sva dodatna pitanja i nedoumice obratite se Grupi za škole, predškolske ustanove i obrazovanje odraslih Fondacije Tempus putem mejla schools-vet@tempus.ac.rs i telefona 011/33 42 430, opcija 3.