Позив на међусекторски састанак пројеката „Прва искуства у спровођењу децентрализованих Еразмус+ пројеката за школе, младе и образовање одраслих“

У циљу праћења пројеката, али и повезивања учесника на пројектима, као и размене искустава између институција и сектора, Фондација Темпус уз подршку Амбасаде Бугарске организује међусекторски састанак пројеката „Прва искуства у спровођењу децентрализованих Еразмус+ пројеката за школе, младе и образовање одраслих“ 2. јула у Нишу у хотелу Tami Residence. За учеснике на пројектима, ово је прилика да презентују своје активности, да се повежу, размене искуства и уче од других институција и сектора.

На овом састанку ће се окупити представници финансираних пројеката из области општег образовања и школа, стручног образовања и обука, образовања одраслих, као и области младих, обухваћених како Националним позивом за 2017. годину, тако и најновијим, Националним позивом за 2018. годину, али и све остале заинтересоване институције.

На састанку ћете моћи да присуствујете презентацијама и панел дискусијама које се тичу важних аспеката спровођења пројеката, а на којима ће представници институција које су успешно организовале активности поделити своја искуства.

За међусекторски састанак пројеката се можете пријавити искључиво попуњавањем регистрационог формулара, најкасније до недеље 24. јуна 2018. године у 23.59h. Уколико бисте желели да састанку присуствује више особа из Ваше институције, потребно је да се свака од њих засебно пријави. O статусу своје пријаве сви ће бити обавештени убрзо по затварању позива.

Предност при избору ће имати представници финансираних пројеката из области општег образовања и школа, стручног образовања и обука, образовања одраслих, као и области младих, обухваћених како Националним позивом за 2017. годину, тако и најновијим, Националним позивом за 2018. годину, као и представници из региона  југоисточне Србије.

Учесницима који из других места долазе у Ниш на мониторинг састанак биће надокнађени путни трошкови у висини повратне аутобуске карте.

За сва додатна питања и недоумице обратите се Групи за школе, предшколске установе и образовање одраслих Фондације Темпус путем мејла schools-vet@tempus.ac.rs и телефона 011/33 42 430, опција 3.