Poziv na eTwinning kontakt seminar u Poljskoj

eTwinning национални тим за подршку Пољске организује eTwinning контакт семинар, у периоду од 16. до 19. новембра 2017. године у Сопоту, Пољска.

На овом семинару омогућено је учешће 2 наставника из Републике Србије. Национални тим за подршку у Републици Србији позива све заинтересоване да се пријаве за учешће.

Заинтересовани кандидати треба да испуне следеће услове за пријављивање:

  • да раде у основној или средњој школи у Републици Србији;
  • да су наставници математике или других природних наука;
  • да су регистровани на eTwinning порталу;
  • да су почетници у eTwinning-у;
  • да добро говоре енглески језик (ниво Б1 или Б2).

Приликом одабира учесника, предност ће се дати кандидатима који до сада нису учествовали на eTwinning семинарима и радионицама у иностранству, као и наставницима који свој предмет обрађују кроз пројектно оријентисану наставу.

Кандидати треба да доставе основне информације о свом раду, тј. на који начин је организован рад са децом и како имплементирају пројектн оријентисану наставу. Уколико кандидат спроводи eTwinning пројекте, такође је потребно Националном тиму за подршку доставити и информације о начину примене eTwinning пројеката у спровођењу наставе.

Материјале можете послати слањем докумената на имејл etwinning@tempus.ac.rs, са назнаком: документација за учествовање на eTwinning контакт семинару у Пољској. Уколико је документ већи од 5 МБ, молимо вас да нам у мејлу пошаљете линк за преузимање докумената.

Са кандидатима који испуњавају наведене услове и који су ушли у ужи избор, на основу целокупне пријаве, биће обављен разговор на енглеском језику уживо, или путем Skype-а.

Коначну одлуку о одабиру учесника, eTwinning национални тим за подршку у Републици Србији ће донети на основу целокупне пријаве кандидата и обављених разговора.

Заинтересовани кандидати се могу пријавити попуњавањем пријавног формулара овде.

Рок за пријаву је 24. септембар 2017. године, 23:59 часова.

О исходу пријаве ће, путем имејла, бити обавештени само кандидати који су ушли у ужи избор.

По повратку са семинара, учесник има обавезу да у школи у којој ради покрене један eTwinning  пројекат и представи искуства са семинара, најкасније до краја 2017. године. Доказ о томе, у виду фотографије са предавања и сл., треба да достави на имејл адресу etwinning@tempus.ac.rs

Напомене:

Одабраним кандидатима биће обезбеђено:

  • учешће на семинару;
  • повратни превоз до Пољске;
  • смештај у хотелу и оброци.

eTwinning национални тим за подршку ће одабраним кандидатима за путовање исплатити дневнице у складу са важећим правилником Фондације Темпус о начину обрачуна и исплате путних трошкова трећим лицима у земљи и иностранству.

Од учесника семинара се очекује да са собом на семинар понесе свој лаптоп, нетбук, таблет или други уређај с којим може приступити свом eTwinning профилу током семинара.

За све додатне информације се можете обратити eTwinning националном тиму за подршку у Републици Србији путем телефона и е-поште:

011/3342430
etwinning@tempus.ac.rs