Peta godišnja Nacionalna Euroguidance konferencija ,,Karijerno vođenje i savetovanje u Republici Srbiji“

Nacionalni centar evropske mreže za podršku karijernom vođenju i savetovanju Euroguidance, po peti put organizuje konferenciju: ,,Karijerno vođenje i savetovanje u Republici Srbiji“ koja se održava u petak, 6. oktobra 2017. godine od 10 do 17 časova, u hotelu Metropol u Beogradu.

Poput prethodnih i ova konferencija će predstavljati izuzetnu priliku za razmenu informacija i unapređenje saradnje svih aktera u sistemu karijernog vođenja i savetovanja (KViS) u Republici Srbiji. Tokom predavanja i panel diskusija biće prikazani primeri dobrih praksi i inicijative za za unapređenje i održavanje kvaliteta praksi u oblasti KViS predstavljanjem pobednika Nacionalnog takmičenja u oblasti karijernog vođenja i savetovanja iz Srbije, ali i drugih zemalja članica Euroguidance mreže.

Za učešće na konferenciji se mogu prijaviti svi učesnici u sistemu KViS – karijerni savetnici, karijerni praktičari, nastavnici, predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje, kancelarija za mlade i drugih organizacija koje su aktivne u ovoj oblasti. Jezici konferencije su srpski i engleski sa obezbeđenim simultanim prevodom, a učešće na konferenciji je besplatno.

Prijava učešća je putem registracionog formulara, a prijavljivanje je moguće do ponedeljka 2. oktobra u podne.