Пета годишња Национална Euroguidance конференција ,,Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији“

Национални центар европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању Euroguidance, по пети пут организује конференцију: ,,Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији“ која се одржава у петак, 6. октобра 2017. године од 10 до 17 часова, у хотелу Метропол у Београду.

Попут претходних и ова конференција ће представљати изузетну прилику за размену информација и унапређење сарадње свих актера у систему каријерног вођења и саветовања (КВиС) у Републици Србији. Током предавања и панел дискусија биће приказани примери добрих пракси и иницијативе за за унапређење и одржавање квалитета пракси у области КВиС представљaњем победника Националног такмичења у области каријерног вођења и саветовања из Србије, али и других земаља чланица Euroguidance мреже.

За учешће на конференцији се могу пријавити сви учесници у систему КВиС – каријерни саветници, каријерни практичари, наставници, представници Националне службе за запошљавање, канцеларија за младе и других организација које су активне у овој области. Језици конференције су српски и енглески са обезбеђеним симултаним преводом, а учешће на конференцији је бесплатно.

Пријава учешћа је путем регистрационог формулара, а пријављивање је могуће до понедељка 2. октобра у подне.