Otvorena prijava za registraciju za učešće na vebinaru  ”Evaluacija procesa učenja kod studenata ” PROFFORMANCE+ projektnog tima

Konzorcijum PROFFORMANCE+ projekta vas poziva na drugu sesiju u seriji tematskih vebinara koja će se održati 6. juna 2023. godine, u periodu od 14:00 do 16:00 časova po centralnoevropskom vremenu, u onlajn formatu.

Konzorcijum projekta čine relevantna ministarstva iz Mađarske, Češke, Austrije i Hrvatske, kao i Ministarstvo prosvete Republike Srbije i Fondacija Tempus – Erazmus+ Nacionalna agencija u Srbiji. Projekat ima za cilj da podrži unapređenje kvaliteta nastave i učenja na visokoškolskim ustanovama u Evropskom prostoru visokog obrazovanja razvijanjem i promovisanje alata za evaluaciju rada nastavnika i sistema podsticaja, kao i prikupljanjem i deljenjem dobrih praksi. Iz tog razloga, PROFFORMANCE+ konzorcijum organizuje seriju tematskih vebinara, koji će omogućiti učesnicima da se upoznaju sa metodologijama nastave visokog obrazovanja u šest zemalja.

Program tematskih vebinara se zasniva na bazi podataka PROFFORMANCE obrazovne izvrsnosti, koja sadrži oko 130 dobrih metodoloških praksi u visokom obrazovanju, koje su pripremili nastavnici i stručne zajednice iz šest različitih država, a povodom PROFFORMANCE nagrade za nastavnike u oblasti visokog obrazovanja za 2021/2022 akademsku godinu.

Planirane teme vebinara:

  • Predstavljanje primera dobre prakse
  • Kako dizajnirati i prilagoditi proces evaluacije u skladu sa potrebama studenata
  • Razmena ideja i dobrih praksi evaluacije procesa učenja kod studenata među kolegama
  • Upoznavanje sa PROFFORMANCE+ alatom za evaluaciju

Vebinari su namenjeni nastavnom kadru, profesionalcima i institucionalnim liderima sa visokoškolskih ustanova. Jezik vebinara je engleski. Učešće je besplatno, ali je potrebna registracija.

Detaljnije informacije o ovom vebinaru možete da pogledate ovde, a registracioni formular na ovoj stranici.

Više informacija o tematskim vebinarima možete da pronađete ovde.