Otvorena prijava za registraciju za učešće na vebinaru  ”Dizajn kurseva za studente” PROFFORMANCE+ projektnog tima

Конзорцијум PROFFORMANCE+ пројекта вас позива на прву сесију у серији тематских вебинара која ће се одржати 28. марта 2023. године, у периоду од 14:00 до 16:00 часова по централноевропском времену, у онлајн формату.

Конзорцијум пројекта чине релевантна министарства из Мађарске, Чешке, Аустрије и Хрватске, као и Министарство просвете Републике Србије и Фондација Темпус – Еразмус+ национална агенција у Србији. Пројекат има за циљ да подржи унапређење квалитета наставе и учења на високошколским установама у Европском простору високог образовања развијањем и промовисање алата за евалуацију рада наставника и система подстицаја, као и прикупљањем и дељењем добрих пракси. Из тог разлога, PROFFORMANCE+ конзорцијум организује серију тематских вебинара, који ће омогућити учесницима да се упознају са методологијама наставе високог образовања у шест земаља.

Програм тематских вебинара се заснива на бази података PROFFORMANCE образовне изврсности, која садржи око 130 добрих методолошких пракси у високом образовању, које су припремили наставници и стручне заједнице из шест различитих држава, а поводом PROFFORMANCE награде за наставнике у области високог образовања за 2021/2022 академску годину.

Планиране теме серије вебинара:

  • Дизајн курсева за студенте
  • Иновативна настава и учење
  • Евалуација рада студената
  • Социјални утицај
  • Дигитализација у образовању
  • Интернационализација у образовању
  • Инклузија у образовању
  • Одрживост у образовању

Вебинари су намењени наставном кадру, професионалцима и институционалним лидерима са високошколских установа. Први вебинар ће бити посвећен дизајну курсева усмерених на потребе студената. Језик вебинара је енглески. Учешће је бесплатно, али је потребна регистрација.

Детаљније информације о првом вебинару можете да погледате овде, а регистрациони формулар на овој страници.

Више информација о тематским вебинарима можете да пронађете овде и овде.