Onlajn događaj – „Traženje međunarodnih partnera za eTwinning projekte u osnovnim i srednjim školama“

Fondacija Tempus i eTwinning nacionalni tim za podršku pozivaju zainteresovane nastavnike u osnovnim i srednjim školama da se prijave za učešće na onlajn događaju „Traženje međunarodnih partnera za eTwinning projekte u osnovnim i srednjim školama“ koji organizuje eTwinning nacionalnim tim Letonije u saradnji sa nacionalnim timovima iz Francuske, Estonije, Litvanije, Gruzije, Moldavije i Srbije u četvrtak, 24avgusta 2023godine, u periodu 15.0016.30 časova, na platformi Zoom.

Ovaj događaj ima za cilj da omogući eTvinerima iz ovih zemalja da se povežu radi pokretanja zajedničkih projekata za učenike osnovnih i srednjih škola.

Na ovom onlajn događaju, nastavnici iz Letonije, Francuske, Estonije, Litvanije, Gruzije, Moldavije i Srbije razviće projektne ideje i upoznati se sa kolegama. Napominjemo da će sam događaj, kao i kasnija saradnja sa partnerima, biti na engleskom jeziku.

Ukoliko želite da prisustvujete ovom događaju, molimo Vas da popunite sledeći registracioni formular.

Kriterijum za prihvatanje prijave, osim poznavanja engleskog jezika, biće regionalna zastupljenost i vreme prijave. Događaj je namenjen validiranim korisnicima eTwinning portala koji rade sa navedenim uzrastom. Iskustvo u sprovođenju eTwinning projekata nije neophodno. Po potrebi, organizovaće se onlajn intervju za proveru znanja engleskog jezika.

Rok za popunjavanje registracionog formulara je 13. avgust 2023. do 23:59. 

Izabrani kandidati biće obavešteni o statusu prijave nakon isteka roka za njihovo podnošenje.

Sve dodatne informacije mogu da se dobiju putem telefona i e-pošte:

Telefon: 011/3342 430, opcija 7

E-pošta: etwinning@tempus.ac.rs

Ciljne grupe: nastavnici u osnovnim i srednjim školama