Održane radionice za pripremu projekata strateških partnerstava

Grupa za mlade Fondacije Tempus tokom februara i marta održala je dve radionice o pripremi projekata Ključne aktivnosti 2 (KA2) strateških partnerstava u oblasti mladih. Radionice su održane u Beogradu i Nišu i u njima je učestvovalo blizu 40 predstavnika organizacija i institucija zainteresovanih za podnošenje projektnih prijava.

Podnošenje projektnih prijava u oblasti KA2 Strateških partnerstava po prvi put omogućeno je i za organizacije i institucije sa prostora Republike Srbije. Radionice su pružile priliku učesnicima da se pre svega upoznaju sa mogućnostima koje ovaj tip projekta pruža i da na osnovu stečenog znanja razviju i unaprede svoje projektne ideje. Prema komentarima učesnika, tokom radionica najkorisnije im je bilo bliže upoznavanje sa samim procesom aplikacije kao i projektnom dokumentacijom za ovu vrstu projekata.

Rok za predaju projektnih prijava u okviru Nacionalnog poziva Programa Erazmus + za 2018. godinu je 26. april 2018. godine.

Grupa za mlade Fondacije Tempus stoji na raspolaganju svim zainteresovanim aplikantima za individualne konsultacije, koje se mogu zakazati telefonom ili slanjem maila na youth@tempus.ac.rs.

Ukoliko želite da se dodatno informišete, možete pogledati našu stranicu Prezentacije sa Info dana i radionica