Održana Konferencija za eTwinning ambasadore

eTwinning национални тим за подршку, у сарадњи са eTwinning Централном службом за подршку (CSS) из Брисела и националним тимом за подршку Босне и Херцеговине, организовао је Конференцију намењену професионалном развоју eTwinning амбасадора – Professional Development Workshops for eTwinning Ambassadors.

Конференција је одржана у хотелу Метропол Палас у Београду, а трајала је од 4. до 6. јуна 2018. године. На Конференцији је присуствовало 152 учесника из 37 земаља Европе.

Догађај је организован са циљем да обезбеди широк спектар професионалних знања и вештина кључних за развој eTwinning амбасадора, како би били оснажени да промовишу eTwinning и обезбеде обуке за друге наставнике на ефикаснији и обухватнији начин. Кроз неколико пленарних сесија и 24 радионице, амбасадори су имали прилику да се повежу са колегама из различитих европских земаља, унапреде међусобну сарадњу, размене добре праксе и развију идеје које ће имплементирати у свој рад.

На отварању је говорила Катарина Алексић, саветница министра за просвету, која је поздравила скуп испред Министарства просвете, науке и технолоког развоја и Зоја Кукић, представница Стартит центра, која је говорила о развоју IT заједница у Србији.

 

Агенду Конференције можете погледати овде.

 

Видео о одржаној конференцији можете погледати на нашем YouTube каналу.

 

Фотографије са конференције можете погледати на нашој Фејсбук страници.

 

Све догађаје које организује eTwinning национални тим за подршку можете погледати на нашој веб страници.