Održana radionica za pripremu projekata KA2 strateških partnerstava u oblasti mladih

Grupa za mlade Fondacije Tempus tokom decembra održala je radionicu za pripremu projekata Ključne aktivnosti 2 (KA2) strateških partnerstava u oblasti mladih. Radionica je održana u Beogradu i u njoj je  učestvovalo 23 predstavnika/ca organizacija i institucija iz Srbije.

Radionica je pružila priliku učesnicima da se pre svega upoznaju sa mogućnostima koje ovaj novi tip Erazmus+ projekata pruža. Prema komentarima učesnika, tokom radionica najkorisnije im je bilo bliže upoznavanje sa alatima koji se mogu koristiti prilikom podnošenja projektnih prijava, razjašnjavanje nejasnoća povezanih sa KA2 projektima strateških partnerstava i mogućnost da se postave dodatna pitanja i dobiju odgovori.

Rokovi za predaju projektnih prijava u okviru Opšteg poziva u oblasti mladih za 2019. godinu su 05. februar, 30. april i 1. oktobar 2019. godine.

Ukoliko želite da se dodatno informišete, možete pogledati naše stranice Prezentacije sa Info dana i radionica i Video uputstvo za popunjavanje prijavnih formulara, video uputstva.

Spisak odobrenih projekata iz Srbije u okviru KA2 poziva 2018. možete pogledati na sledećem linku, a više informacija o projektima podržanim kroz program Erazmus+ dostupno je u bazi odobrenih projekata.

Grupa za mlade Fondacije Tempus stoji na raspolaganju svim zainteresovanim aplikantima za individualne konsultacije, koje se mogu zakazati telefonom ili slanjem maila na youth@tempus.ac.rs.