Održana radionica za pripremu projekata KA2 strateških partnerstava u oblasti mladih

Група за младе Фондације Темпус током децембра одржала је радионицу за припрему пројеката Кључне активности 2 (КА2) стратешких партнерстава у области младих. Радионица је одржана у Београду и у њој је  учествовало 23 представника/ца организација и институција из Србије.

Радионица је пружила прилику учесницима да се пре свега упознају са могућностима које овај нови тип Еразмус+ пројеката пружа. Према коментарима учесника, током радионица најкорисније им је било ближе упознавање са алатима који се могу користити приликом подношења пројектних пријава, разјашњавање нејасноћа повезаних са КА2 пројектима стратешких партнерстава и могућност да се поставе додатна питања и добију одговори.

Рокови за предају пројектних пријава у оквиру Општег позива у области младих за 2019. годину су 05. фебруар, 30. април и 1. октобар 2019. године.

Уколико желите да се додатно информишете, можете погледати наше странице Презентације са Инфо дана и радионица и Видео упутство за попуњавање пријавних формулара, видео упутства.

Списак одобрених пројеката из Србије у оквиру КА2 позива 2018. можете погледати на следећем линку, а више информација о пројектима подржаним кроз програм Еразмус+ доступно је у бази одобрених пројеката.

Група за младе Фондације Темпус стоји на располагању свим заинтересованим апликантима за индивидуалне консултације, које се могу заказати телефоном или слањем маила на youth@tempus.ac.rs.