Obuka „Grupne i onlajn aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja“

Fondacaja Tempus kroz aktivnosti EPALE nacionalnog tima za podršku i nacionalnog centra Euroguidance mreže organizuje obuku: ,,Grupne i onlajn aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja” koja će se održati 11.12.2018. godine u hotelu ,,N” (Bilećka ulica br. 57), u Beogradu.

Obuka ima za cilj da karijernim praktičarima pruži konkretne smernice, metode i tehnike rada koje mogu da primene i prilagode za razvoj onlajn i grupnih aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja u svojim organizacijama. Detaljan opis radionica i agendu možete naći ovde.

Broj učesnika događaja je ograničen na 60, a prilikom odobravanja prijava vodiće se računa o iskazanoj motivaciji i zastupljenosti učesnika iz različitih tipova organizacija, regiona i vremenu prijavljivanja.

Za obuku mogu da se prijave svi karijerni praktičari koji sprovode i/ili planiraju da osmisle aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja za odrasle, mlade i učenike: nastavnici i treneri u oblasti obrazovanja odraslih, zaposleni u Nacionalnoj službi za zapošljavanje i pružaoci usluga u oblasti socijalne zaštite, predstavnici organizacija civilnog društva koje razvijaju usluge za odrasle iz osetljivih grupa, nastavnici i stručni saradnici koji su članovi timova za karijerno vođenje i savetovanje/profesionalnu orijentaciju.

Zainteresovani mogu da se prijave putem registracionog formulara, a prijavljivanje je otvoreno do četvrtka, 6.12.2018. godine u podne.

Učešće na obuci je besplatno. Za učesnike iz Srbije, koji ne žive u Beogradu, a kojima je prethodno prihvaćena prijava, postoji mogućnost refundacije putnih troškova u skladu sa procedurom Fondacije Tempus, o čemu će svi čije su prijave odobrene biti detaljno obavešteni. Radni jezik konferencije je engleski i prevod će biti obezbeđen svim učesnicima koji u prijavnom formularu naglase da im je potreban prevod.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti upitom na imejl adresu: adult-education@tempus.ac.rs ili telefonom: 011 33 42 430, opcija 7.