Obuka „Grupne i onlajn aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja“

Фондацаја Темпус кроз активности ЕПАЛЕ националног тима за подршку и националног центра Euroguidance мреже организује обуку: ,,Групне и онлајн активности каријерног вођења и саветовања” која ће се одржати 11.12.2018. године у хотелу ,,Н” (Билећка улица бр. 57), у Београду.

Обука има за циљ да каријерним практичарима пружи конкретне смернице, методе и технике рада које могу да примене и прилагоде за развој онлајн и групних активности каријерног вођења и саветовања у својим организацијама. Детаљан опис радионица и агенду можете наћи овде.

Број учесника догађаја је ограничен на 60, а приликом одобравања пријава водиће се рачуна о исказаној мотивацији и заступљености учесника из различитих типова организација, региона и времену пријављивања.

За обуку могу да се пријаве сви каријерни практичари који спроводе и/или планирају да осмисле активности каријерног вођења и саветовања за одрасле, младе и ученике: наставници и тренери у области образовања одраслих, запослени у Националној служби за запошљавање и пружаоци услуга у области социјалне заштите, представници организација цивилног друштва које развијају услуге за одрасле из осетљивих група, наставници и стручни сарадници који су чланови тимова за каријерно вођење и саветовање/професионалну оријентацију.

Заинтересовани могу да се пријаве путем регистрационог формулара, а пријављивање је отворено до четвртка, 6.12.2018. године у подне.

Учешће на обуци је бесплатно. За учеснике из Србије, који не живе у Београду, а којима је претходно прихваћена пријава, постоји могућност рефундације путних трошкова у складу са процедуром Фондације Темпус, о чему ће сви чије су пријаве одобрене бити детаљно обавештени. Радни језик конференције је енглески и превод ће бити обезбеђен свим учесницима који у пријавном формулару нагласе да им је потребан превод.

Све додатне информације могуће је добити упитом на имејл адресу: adult-education@tempus.ac.rs или телефоном: 011 33 42 430, опција 7.