Objavljeni formulari za podnošenje projekata mobilnosti i strateških partnerstava u oblasti mladih

Fondacija Tempus obaveštava sve zainteresovane ustanove i organizacije da su objavljeni sledeći formulari za podnošenje projektnih prijava za Erazmus+ projekte mobilnosti u 2018. godini u okviru pripremnih mera za punopravno učešće Srbije u programu Erazmus+:

Kako biste bili u mogućnosti da preuzmete PDF prijavni formular, potrebno je da koristite program Adobe Acrobat, koji možete preuzeti sa sledećeg linka: https://get.adobe.com/reader. Da biste pravilno preuzeli dokument, neophodno je da kliknete na formulare desnim klikom i izabretete opciju SAVE LINK AS i snimite formular na vaš računar u PDF formatu.

Online formularima možete pristupiti prateći sledeći link. Molimo Vas da imate u vidu da online formularima ne možete da pristupite bez EU login naloga.

Prijave za KA1 projekte mobilnosti podnose se do 15. februara 2018. godine do 12 časova (podne) po srednjeevropskom vremenu (GMT+1).

Prijave za KA2 projekte strateških partnerstava za mlade podnose se do 26. aprila 2018. godine do 12 časova (podne) po srednjeevropskom vremenu (GMT+1).

Svi koji se interesuju za podnošenje prijava za neki od navedenih tipova projekata pozivaju se da obavezno pogledaju dokumente koji sadrže više informacija i detalje o uslovima i pravilima konkurisanja u Nacionalnom pozivu. Odgovori na često postavljana pitanja dostupni su na sledećem linku.

Projekte prema pravilima programa podnose organizacije i institucije, ali se kroz njih otvaraju šanse za učešće pojedinaca.