Nedelja škola

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Fondacija Tempus organizuje „Nedelju škola“ tokom koje će nizom aktivnosti informisati sve zainteresovane o mogućnostima koje škole i predškolske ustanove imaju u okviru programa Erazmus+.

„Nedelja škola“ će trajati od 03.09.2018. do 07.09.2018. godine, a u tom periodu biće organizovane sledeće aktivnosti:

03.09.2018. godine

  • Vebinar ”eTwinning – mreža nastavnika iz cele Evrope”. Više informacija i registracioni formular možete naći ovde.
  • Vebinar za učenike: „Saveti za uspešnu školsku godinu“. Više informacija i registracioni formular možete naći ovde.

04.09. 2018. godine

  • Vebinar ”Mogućnosti za škole  i predškolske ustanove u okviru Erazmus+ programa. Više informacija i registracioni formular možete naći ovde.
  • Vebinar: „Aktivnosti Euroguidance i Europass centara u školskoj 2018/2019. godini“. Više informacija i registracioni formular možete naći ovde.

05.09.2018. godine

  • Vebinar ”Mogućnosti za nastavnike i edukatore odraslih u okviru EPALE platforme. Više informacija i registracioni formular možete naći ovde.

06.09.2018. godine

  • eTwinning  konferencija: Konferencija “Unapređivanje nastave upotrebom informaciono komunikacionih tehnologija” – hotel Metropol, Beograd. Više informacija i registracioni formular možete naći ovde.

07.09.2018. godine

  • Predavanje: Veštine koje stičemo i razvijamo kroz projekte međunarodne saradnje. Više informacija i registracioni formular možete naći ovde.

Događaji su namenjeni nastavnicima, vaspitačima i drugim zaposlenima u školama i predškolskim ustanovama, učenicima srednjih škola, predstavnicima Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, predstavnicima Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, predstavnicima školskih uprava, praktičarima i edukatorima u obrazovanju odraslih itd.

Aktivnosti imaju za cilj da se zainteresovani informišu o mogućnostima u okviru Erazmus+ programa, ostvare kontakt sa kolegama i razmene znanja i iskustva.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem telefona i e-pošte:

Telefon: 011/3342 430, opcija 3

E-pošta: office@tempus.ac.rs