Nedelja škola

Са задовољством вас обавештавамо да Фондација Темпус организује „Недељу школа“ током које ће низом активности информисати све заинтересоване о могућностима које школе и предшколске установе имају у оквиру програма Еразмус+.

„Недеља школа“ ће трајати од 03.09.2018. до 07.09.2018. године, а у том периоду биће организоване следеће активности:

03.09.2018. године

  • Вебинар ”eTwinning – мрежа наставника из целе Европе”. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.
  • Вебинар за ученике: „Савети за успешну школску годину“. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.

04.09. 2018. године

  • Вебинар ”Могућности за школе  и предшколске установе у оквиру Еразмус+ програма. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.
  • Вебинар: „Активности Euroguidance и Europass центара у школској 2018/2019. години“. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.

05.09.2018. године

  • Вебинар ”Могућности за наставнике и едукаторе одраслих у оквиру EPALE платформе. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.

06.09.2018. године

  • eTwinning  конференција: Конференција “Унапређивање наставе употребом информационо комуникационих технологија” – хотел Метропол, Београд. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.

07.09.2018. године

  • Предавање: Вештине које стичемо и развијамо кроз пројекте међународне сарадње. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.

Догађаји су намењени наставницима, васпитачима и другим запосленима у школама и предшколским установама, ученицима средњих школа, представницима Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања, представницима Завода за унапређивање образовања и васпитања, представницима школских управа, практичарима и едукаторима у образовању одраслих итд.

Активности имају за циљ да се заинтересовани информишу о могућностима у оквиру Еразмус+ програма, остваре контакт са колегама и размене знања и искуства.

За све додатне информације можете се обратити путем телефона и е-поште:

Телефон: 011/3342 430, опција 3

E-pošta: office@tempus.ac.rs