Jedanaesta Euroguidance konferencija održava se 25. oktobra 2023. godine 

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na  jedanaestu Euroguidance konferenciju „Karijerno vođenje i savetovanje u Republici Srbiji i Evropi koja će se održati 25. oktobra 2023. godine u Beogradu, u hibridnom formatu.  

Kao i prethodnih godina, i ova konferencija pruža priliku za predstavljanje aktuelnosti i inovacija, te primera dobre prakse u oblasti karijernog vođenja i savetovanja iz Srbije i drugih evropskih zemalja. Osmu godinu zaredom, biće svečano proglašeni pobednici Nacionalnog takmičenja dobrih praksi u oblasti KViS. Govoriće se o značaju karijernog vođenja u kontekstu Evropske godine veština i biće predstavljeni najnoviji digitalni resursi koji bi karijernim praktičarima mogli da budu korisni za razvoj sopstvenih kompetencija, ali i usluga za korisnike iz različitih ciljnih grupa. U sklopu panel-diskusija i prezentacija, biće predstavljene novine u oblasti karijernog vođenja i savetovanja kako u Srbiji tako i u Evropi. 

Preliminarna agenda događaja dostupna je ovde. 

Za učešće na konferenciji mogu da se prijave svi učesnici u sistemu KViS u Srbiji –karijerni praktičari, nastavnici, stručni saradnici i direktori škola, predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje, organizacija za mlade i drugih ustanova i organizacija koje su aktivne u ovoj oblasti. 

Učešće na događaju je besplatno. Prijava učešća se vrši popunjavanjem prijavnog formulara koji je dostupan na ovom linku najkasnije do 18. oktobra 2023. godine do 23.59 časova. Prilikom popunjavanja formulara, biće potrebno da odaberete način praćenja događaja – uživo, u mestu održavanja konferencije (hotel „Envoy Conference“, Gospodar Jevremova 47, Beograd), ili u onlajn formatu. Broj mesta za praćenje konferencije uživo je ograničen, pa preporučujemo da se prijavite što pre. Molimo Vas da imate u vidu da će se, u slučaju prekobrojnog prijavljivanja, prilikom izbora učesnika voditi računa o raznovrsnosti ustanova i organizacija, vremenu prijave i iskazanoj motivaciji za učešće. Nastojaćemo da obezbedimo onlajn praćenje događaja za sve učesnike koji ne budu u mogućnosti da konferenciju prate uživo u Beogradu.  

Refundacija putnih troškova za učesnike koji ne žive u Beogradu, a koji budu uživo pratili događaj u hotelu „Envoy Conference“, biće obezbeđeno u skladu sa pravilima o refundaciji putnih troškova Fondacije Tempus. 

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati sa Euroguidance centrom slanjem imejla na adresu euroguidance@tempus.ac.rs.