Istraživanje o uticaju eTwinning-a na škole i predškolske ustanove u Srbiji

Обавештавамо вас да eTwinning национални тим за подршку спроводи истраживање о утицају који eTwinning има на школе и предшколске установе у Србији.

Циљ истраживања је мапирање постојећег стања и покретање дискусије о могућностима унапређења рада у оквиру eTwinning, а циљна група су пре свега регистровани корисници портала који активно користе eTwinning у свом раду.

Будући да се eTwinning спроводи у Србији већ три године, од значаја нам је да знамо у којој мери је утицао на рад наставника и васпитача, односно свих запослених у школама и предшколским установама који су регистровани на eTwinning порталу и користе eTwinning у свом свакодневном раду са децом и ученицима. Такође, од важности нам је да знамо у којој мери је eTwinning утицао на рад школе / предшколске установе у целини, као и на који начин бисмо могли да вас још боље подржимо у коришћењу eTwinning у будућности.

Резултати истраживања ће бити искоришћени за сагледавање даљег учешћа Републике Србије у eTwinning-у, као и за осмишљавање нових активности које би Национални тим за подршку могао да понуди.

Како би подаци које добијемо били што релевантнији, важно је да што више корисника eTwinning портала попуни упитник. Упитник је анониман и за његово попуњавање потребно је око 15 минута.

Упитник можете попунити овде.

Рок за попуњавање упитника је 30. април 2018. године, до 23:59 часова.

Унапред се захваљујемо свим учесницима на издвојеном времену и доприносу даљем развоју eTwinning заједнице у Србији.

eTwinning национални тим за подршку

etwinning@tempus.ac.rs