Seminar „eTwinning za početnike – prvi koraci“ u Leskovcu

Фондација Темпус организује семинар ,,еТwinning за почетнике – први кораци”  12. марта 2020. године у просторијама ОШ ,,Вук Караџић” у Лесковцу, Саве Ковачевића 69, са почетком у 9 часова (регистрација oд 8:30).

Семинар ,,еТwinning за почетнике – први кораци” је акредитован за школску 2018/2019, 2019/2020 i 2020/2021. годину, под редним бројем 439 у каталогу програма сталног стручног усавршавања, и носи 8 бодова стручног усавршавања.

Циљ програма је подизање нивоа дигиталних компетенција запослених у образовно-васпитним установама који раде са децом предшколског и школског узраста, унапређење квалитета наставе кроз коришћење ИКТ алата у раду са ученицима и децом, као и унапређење међупредметних компетенција код ученика. Семинар је намењен наставницима који немају пуно искуства са еТwinning порталом. Учесници ће бити оспособљени да користе еТwinning портал и алате који се на њему налазе. Циљна група су учитељи и наставници у основним и средњим школама, као и васпитачи у предшколским установама.

Пријављивање за семинар је могуће искључиво путем регистрационог формулара.

Рок за пријаву је 5. март до 23:59 часова. Због ограниченог броја места, приликом избора учесника водиће се рачуна о равномерној заступљености представника различитих школа и предшколских установа. Сви пријављени ће бити обавештени о свом статусу након истека рока за пријаву.

Напомена: Уколико су у могућности, учесници могу на семинар понети свој лаптоп, нетбук, таблет или други уређај сa којим могу приступити еТwinning профилу током семинара. За семинар се не плаћа котизација, али учесници сами покривају трошкове пута. Догађај ће бити фотографисан у сврху обавештавања јавности о догађају.

Све додатне информације заитересовани могу добити упитом на:  etwinning@tempus.ac.rs.