eTwinning nacionalni tim za podršku za Srbiju organizuje vebinar na temu ”Uloga eTwinning-a u pripremi učenika srednjih stručnih škola za budućnost”

Vebinar će se održati u sredu, 14. decembra 2022. godine od 16 časova. Namenjen je prvenstveno nastavnicima i stručnim saradnicima koji rade u srednjim stručnim školama, ali pozivamo i sve ostale koji rade u školskom obrazovanju da učestvuju i saznaju više i o eTwinning mreži nastavnika i o načinima na koje ova mreža može pomoći u planiranju i realizaciji projektno-orijentisane nastave.

Potrudićemo se da dobrim primerima iz prakse naših eTwinning ambasadora i nastavnika iz srednjih stručnih škola damo ideje o tome kako da iskoristimo inovativne metode i učenje kroz projekte da osnažimo učenike u sticanju veština koje su im neophodne za hvatanje u koštac sa izazovima života i rada koji ih čekaju u budućnosti.

Pokazaćemo kako informaciono-komunikacione tehnologije i alati mogu da nađu primenu u podršci specifičnim potrebama stručnih škola, a i na koji način učešće u eTwinning projektima može pružiti šansu nastavnicima za stručno usavršavanje i povezivanje sa kolegama i van granica naše zemlje.

Za ovaj besplatni vebinar možete se prijaviti preko sledećeg formulara. Vebinar ćemo održati preko platforme Teams, a pristupni link ćete dobiti mejlom na dan održavanja, u sredu 14. decembra.

Za dodatne informacije možete se obratiti eTwinning nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs.