eTwinning Meetup „IKT alati u nastavi“

eTwinning Nacionalni tim za podršku organizuje prvi eTwinning Meetup „IKT alati u nastavi“ koji će se održati 14. maja 2019. godine od 16 do 18 časova u prostorijama Informativnog centra Fondacije Tempus (Beograd, Terazije 39, I sprat).

Meetup je namenjen svim zainteresovanim nastavnicima i vaspitačima koji žele da saznaju nešto više o tome koji web 2.0 alati postoje, čemu služe i kako ih koristiti u nastavi i u eTwinning projektima.

Na Meetup-u će govoriti Aleksandra Danilović, eTwinning ambasadorka, koja će predstaviti korisne IKT alate i dati savete u vezi sa njihovim korišćenjem u nastavi. Nakon toga, prisutni će imati prilike da isprobaju neke od IKT alata, kao i da kroz diskusiju razjasne eventualne nedoumice u vezi sa njihovim korišćenjem i eTwinning portalom.

Pozivamo Vas da se prijavite za događaj popunjavanjem registracionog formulara. Zbog ograničenog broja mesta, Meetup-u će moći da prisustvuje samo prvih 30 prijavljenih učesnika. Svi prijavljeni biće obavešteni o statusu prijave nakon zatvaranja registracionog formulara.

Za  učešće na ovom događaju se ne plaća kotizacija, ali učesnici sami pokrivaju troškove puta. Događaj će biti fotografisan u svrhu obaveštavanja javnosti o događaju.

Za dodatne informacije možete se obratiti eTwinning Nacionalnom timu za podršku na mejl adresu:  etwinning@tempus.ac.rs.