eTwinning Meetup „IKT alati u nastavi“

eTwinning Национални тим за подршку организује први eTwinning Meetup „ИКТ алати у настави“ који ће се одржати 14. маја 2019. године од 16 до 18 часова у просторијама Информативног центра Фондације Темпус (Београд, Теразије 39, I спрат).

Meetup је намењен свим заинтересованим наставницима и васпитачима који желе да сазнају нешто више о томе који web 2.0 алати постоје, чему служе и како их користити у настави и у eTwinning пројектима.

На Meetupће говорити Александра Даниловић, eTwinning амбасадорка, која ће представити корисне ИКТ алате и дати савете у вези са њиховим коришћењем у настави. Након тога, присутни ће имати прилике да испробају неке од ИКТ алата, као и да кроз дискусију разјасне евентуалне недоумице у вези са њиховим коришћењем и eTwinning порталом.

Позивамо Вас да се пријавите за догађај попуњавањем регистрационог формулара. Због ограниченог броја места, Meetupће моћи да присуствује само првих 30 пријављених учесника. Сви пријављени биће обавештени о статусу пријаве након затварања регистрационог формулара.

За  учешће на овом догађају се не плаћа котизација, али учесници сами покривају трошкове пута. Догађај ће бити фотографисан у сврху обавештавања јавности о догађају.

За додатне информације можете се обратити eTwinning Националном тиму за подршку на мејл адресу:  etwinning@tempus.ac.rs.