Erazmus+ sport 2020. info dan u Briselu

Izvršna agencija za obrazovanje, medije i kulturu (EACEA) 30. januara 2020. godine u Briselu organizuje Erazmus+ sport informativni dan. Događaj je moguće pratiti uživo (uz prethodnu prijavu) kao i putem interneta.

Erazmus+ sport info dan organizuje se sa ciljem informisanja potencijalnih učesnika – organizacija i ustanova aktivnih u oblasti sporta – u Erazmus+ projektima u oblasti sporta u tekućem konkursnom roku (2020), kao i njihovog umrežavanja. Na događaju će biti reči o programskom, finansijskom, proceduralnom i drugim aspektima u vezi sa prijavom ove vrste Erazmus+ projekata.

Prijave za učešće na događaju uživo su otvorene do 20. januara 2019. godine (ili ranije, u slučaju popunjavanja kapaciteta), a mogu se prijaviti do 2 predstavnika iz iste organizacije. Troškovi puta i smeštaja nisu pokriveni. Svi zainteresovani mogu pratiti program info dana i putem interneta. Više informacija, uključujući agendu događaja, dostupno je na internet stranici Izvršne agencije, preko koje će takođe biti moguće pristupiti internet prenosu događaja.