Erazmus+ radionica za pisanje KA210 projekata: opšte, stručno i obrazovanje odraslih

Povodom drugog konkursnog roka, Fondacija Tempus organizuje jednodnevnu radionicu sa ciljem pripreme ustanova i organizacija iz oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih za podnošenje prijava za KA210 projekte malih partnerstava u okviru Erazmus + Opšteg poziva za podnošenje predloga projekata za 2024. godinu.

Radionica će se održati 30.08.2024. godine, od 10–16:30 časova, u prostorijama Fondacije Tempus u Beogradu, ulica Žabljačka 12. 

Na radionici je predviđeno da bude najviše 30 učesnika. Prijavljivanje je moguće isključivo putem registracionog formularaPrijave će biti otvorene do 20. avgusta u 23:59. Naknadne prijave nije moguće uvažiti. Molimo sve zainteresovane da blagovremeno, pre isteka roka za prijavu, obaveste Sektor za opšte, stručno i obrazovanje odraslih ukoliko imaju tehničkih problema sa popunjavanjem registracionog formulara.

Pored radionice, Fondacija Tempus organizuje i vebinar za pisanje KA210 projekata malih partnerstava u oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih. Učesnicima vebinara biće predstavljene opšte informacije o projektima malih partnerstava za opšte, stručno i obrazovanje odraslih.

Vebinar će se održati u četvrtak, 29.08.2024, sa početkom u 13 časova. Svi zainteresovani učesnici mogu da se prijave ovdePrijave će biti otvorene do 20. avgusta u 23:59.

Prisustvovanje radionicama i vebinaru je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Fondaciju Tempus telefonom 011 33 42 430, opcija 3, ili imejlom na neku od sledećih adresa, u zavisnosti od oblasti za koju ste zainteresovani:

Opšte i stručno obrazovanje:

schools-vet@tempus.ac.rs

Obrazovanje odraslih:

adult-education@tempus.ac.rs