Erazmus+ radionica i vebinar za pisanje KA1 projekata mobilnosti za obrazovanje odraslih

Povodom drugog konkursnog roka za podnošenje projektnih prijava (više informacija na linku), Fondacija Tempus organizuje jednodnevnu radionicu za ustanove i organizacije iz oblasti obrazovanja odraslih. Radionica će biti održana u sredu, 30. 8. 2023. godine, sa ciljem pripreme ustanova i organizacija za podnošenje prijava za KA1 projekte mobilnosti u okviru Erazmus+ Opšteg poziva za podnošenje predloga projekata za 2023. godinu.

Prijavljivanje je moguće isključivo popunjavanjem registracionog formulara. Naknadne prijave nismo u mogućnosti da uvažimo. Molimo sve zainteresovane da blagovremeno, pre isteka roka za prijavu, obaveste Sektor za opšte, stručno i obrazovanje odraslih ukoliko imaju tehničkih problema u vezi sa popunjavanjem registracionog formulara.

Radionica će biti održana u sredu, 30. 8. 2023. godine, od 10 do 16.30 časova, u prostorijama Fondacije Tempus u Beogradu, ulica Žabljačka 12. Prijave su otvorene do 22. avgusta u 23.59.

Pored radionica, Fondacija Tempus organizuje i vebinar za pisanje KA1 projekata mobilnosti u oblasti obrazovanja odraslih. Tema vebinara biće upoznavanje sa mogućnostima koje nudi Erazmus+ program u okviru oblasti obrazovanja odraslih.

Vebinar će se održati u utorak, 29. avgusta, sa početkom u  12 časova. Svi zainteresovani učesnici mogu da se prijave ovde.

Prisustvovanje radionici i vebinaru je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati s Fondacijom Tempus telefonom na broj 011 33 42 430, opcija 3, ili imejlom na adresu:

adult-education@tempus.ac.rs