EPALE vebinar: „Kako da vaša organizacija bude vidljiva na evropskom nivou“

Фондација Темпус – EPALE национални тим за подршку организује вебинар на тему „Како да Ваша организација буде видљива на европском нивоу уз помоћ EPALE платформе “, који ће бити одржан у петак, 24. априла 2019. у 17 сати.

Циљ вебинара је представљање могућности које EPALE платформа нуди организацијама и установама које се баве активностима образовања одраслих за представљање њиховог рада у оквиру заједнице која броји више од 65 хиљада едукатора из целе Европе.

Током вебинара, учесници ће моће да сазнају више о опцијама креирања профила организације, претраге већ регистрованих организација у циљу успостављања сарадње, као и могућностима за представљање примера добре праксе кроз објављивање блогова, вести, догађаја и ресурса.

Пријава за учешће на овом вебинару врши се искључиво попуњавањем регистрационог формулара. Рок за пријаву је четвртак, 23. април до 23:59 часова. Након истека рока, линк за приступ вебинару биће послат пријављеним учесницима путем мејла.

За све додатне информације заинтересовани се могу обратити EPALE националном тиму за подршку путем телефона и е-поште: Телефон: 011/3342 430, опција 3 E-пошта: adult-education@tempus.ac.rs

ЕPALE платформа намењена је професионалцима у области образовања одраслих у Европи (наставницима, професорима, тренерима, истраживачима, организаторима, доносиоцима одлука) и омогућава свима који се баве или су заинтересовани за образовање одраслих да се виртуелно састану на једном месту и размене своја знања, искуства, питања и добре праксе.