EPALE nagradni konkurs na temu: „Istraživačka praksa u obrazovanju odraslih“

EPALE nacionalni tim za podršku u Republici Srbiji poziva sve zainteresovane da se prijave na nagradni konkurs na temu „Istraživačka praksa u obrazovanju odraslih“. Odabrani kandidat imaće priliku da učestvuje u regionalnoj EPALE konferenciji na temu „Istraživačka praksa u obrazovanju odraslih“, u periodu od 5. do 7. marta 2018. godine u Budvi, Crna Gora u organizaciji EPALE nacionalnog tima za podršku Crne Gore.

Zainteresovani kandidati treba da ispune sledeće uslove za prijavljivanje:

  • da se bave obrazovanjem odraslih;
  • da su registrovani na EPALE platformi;
  • da imaju najmanje jedan objavljeni rad u oblasti obrazovanja odraslih u poslednjih 5 godina.

Za prijavu je potrebno popuniti registracioni formular i poslati objavljeni rad ili dokaz o radu (link ka url adresi, ukoliko je objavljen na internetu) na adresu: adult-education@tempus.ac.rs sa naznakom Prijava za učestvovanje u regionalnoj EPALE konferenciji u Crnoj Gori. Ukoliko je dokument veći od 5 MB, molimo vas da nam u mejlu pošaljete link za preuzimanje dokumenata.

Prednost će biti data kandidatima koji su aktivni korisnici na EPALE platformi.

Sa kandidatima koji ispunjavaju navedene uslove i koji su ušli u uži izbor, na osnovu celokupne prijave, biće obavljen razgovor uživo, ili putem Skype-a. Konačnu odluku o odabiru učesnika, EPALE nacionalni tim za podršku u Republici Srbiji će doneti na osnovu celokupne prijave kandidata i obavljenih razgovora.

Rok za prijavu je 23. februar 2017. godine, 23:59 časova. Informacije o ishodu prijave, prijavljeni kandidati će dobiti putem mejla. Odabranim kandidatima biće obezbeđen povratni prevoz do Crne Gore, kao i smeštaj u hotelu i obroci. EPALE nacionalni tim za podršku će odabranim kandidatima za putovanje isplatiti dnevnice u skladu sa važećim pravilnikom Fondacije Tempus o načinu obračuna i isplate putnih troškova trećim licima u zemlji i inostranstvu.

Odabrani kandidat ima obavezu da aktivno učestvuje u online diskusiji koja će biti organizovana povodom konferencije, kao i da, po povratku sa seminara, napiše jedan tekst o konferenciji i postavi u formi bloga na EPALE platformu najkasnije u roku od mesec dana po završetku konferencije. EPALE nacionalni tim za podršku će biti na raspolaganju za dodatne informacije, savete i sugestije pri izradi teksta.

Od učesnika seminara se očekuje da sa sobom na seminar ponese svoj laptop, netbuk, tablet ili drugi uređaj s kojim može pristupiti svom EPALE profilu tokom seminara. Za sve dodatne informacije se možete obratiti EPALE nacionalnom timu za podršku u Republici Srbiji putem telefona i e-pošte:

011/3342430
adult-education@tempus.ac.rs