EPALE nagradni konkurs na temu: „Istraživačka praksa u obrazovanju odraslih“

EPALE национални тим за подршку у Републици Србији позива све заинтересоване да се пријаве на наградни конкурс на тему „Истраживачка пракса у образовању одраслих“. Одабрани кандидат имаће прилику да учествује у регионалној EPALE конференцији на тему „Истраживачка пракса у образовању одраслих“, у периоду од 5. до 7. марта 2018. године у Будви, Црна Гора у организацији EPALE националног тима за подршку Црне Горе.

Заинтересовани кандидати треба да испуне следеће услове за пријављивање:

  • да се баве образовањем одраслих;
  • да су регистровани на EPALE платформи;
  • да имају најмање један објављени рад у области образовања одраслих у последњих 5 година.

За пријаву је потребно попунити регистрациони формулар и послати објављени рад или доказ о раду (линк ка урл адреси, уколико је објављен на интернету) на адресу: adult-education@tempus.ac.rs са назнаком Пријава за учествовање у регионалној EPALE конференцији у Црној Гори. Уколико је документ већи од 5 МБ, молимо вас да нам у мејлу пошаљете линк за преузимање докумената.

Предност ће бити дата кандидатима који су активни корисници на EPALE платформи.

Са кандидатима који испуњавају наведене услове и који су ушли у ужи избор, на основу целокупне пријаве, биће обављен разговор уживо, или путем Skype-а. Коначну одлуку о одабиру учесника, EPALE национални тим за подршку у Републици Србији ће донети на основу целокупне пријаве кандидата и обављених разговора.

Рок за пријаву је 23. фебруар 2017. године, 23:59 часова. Информације о исходу пријаве, пријављени кандидати ће добити путем мејла. Одабраним кандидатима биће обезбеђен повратни превоз до Црне Горе, као и смештај у хотелу и оброци. EPALE национални тим за подршку ће одабраним кандидатима за путовање исплатити дневнице у складу са важећим правилником Фондације Темпус о начину обрачуна и исплате путних трошкова трећим лицима у земљи и иностранству.

Одабрани кандидат има обавезу да активно учествује у online дискусији која ће бити организована поводом конференције, као и да, по повратку са семинара, напише један текст о конференцији и постави у форми блога на EPALE платформу најкасније у року од месец дана по завршетку конференције. EPALE национални тим за подршку ће бити на располагању за додатне информације, савете и сугестије при изради текста.

Од учесника семинара се очекује да са собом на семинар понесе свој лаптоп, нетбук, таблет или други уређај с којим може приступити свом EPALE профилу током семинара. За све додатне информације се можете обратити EPALE националном тиму за подршку у Републици Србији путем телефона и е-поште:

011/3342430
adult-education@tempus.ac.rs