Akreditovani seminari Euroguidance centra u drugom polugodištu školske 2022/23. godine

Nacionalni Euroguidance centar tokom drugog polugodišta školske 2022/23. godine organizovaće niz obuka u oblasti karijernog vođenja i savetovanja (KViS) za nastavnike i stručne saradnike. 

Jednodnevna neposredna obuka ”Karijerno vođenje i savetovanje u srednjoj školi” akreditovana je kod Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja pod kataloškim brojem 78 i nosi 8 bodova.   

Prijave za obuke koje se održavaju 21. i 28. februara u Beogradu (Fondacija Tempus, Žabljačka 12) otvorene su d12. februara i svi zainteresovani mogu se prijaviti putem elektronskog formulara koji je dostupan ovde. 

U narednom periodu, planira se održavanje obuka u Kraljevu (21. marta), Novom Sadu i Nišu (datumi će biti potvrđeni uskoro), kao i u Beogradu (16. maja). 

Formulari za prijavu biće blagovremeno objavljeni. 

*** 

Jednodnevna neposredna obuka ”Razvijanje aktivnosti profesionalne orijentacije (PO) u osnovnoj školi” akreditovana kod Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja pod kataloškim brojem 156 i nosi 8 bodova. 

Takođe, u planu je i održavanje obuka u Beogradu (14. marta) i Sremskoj Mitrovici (4. aprila). 

Formulari za prijavu biće blagovremeno objavljeni. 

Učešće na svim obukama Euroguidance centra je besplatno, a svoje interesovanje možete iskazati popunjavanjem elektronskog formulara  koji je dostupan na ovom linku.

Ukoliko budete imali dodatnih pitanja u vezi obuka možete nas kontaktirati putem imejl adrese euroguidance@tempus.ac.rs.