Akreditovani seminar „Priprema učenika za tržište rada – samoprocena veština i predstavljanje poslodavcima” održava se 21. decembra 2023. godine u Beogradu

Nacionalni Europass centar održaće akreditovani seminar pod nazivom Priprema učenika za tržište rada – samoprocena veština i predstavljanje poslodavcima” 21. decembra 2023. godine, u prostorijama Fondacije Tempus (Žabljačka 12, Beograd).   

Obuka je akreditovana kod Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja pod kataloškim brojem 138 i nosi 8 bodova.    Više informacija o seminaru može se pronaći ovde, a prijavljivanje se vrši popunjavanjem elektronskog formulara koji je dostupan na ovom linku najkasnije do 17. decembra 2023. godine do 23.59 časova. 

Učešće na obuci je besplatno za sve učesnike, a za učesnike sa prebivalištem van Beograda obezbeđena je refundacija putnih troškova za u skladu sa pravilima o refundaciji Fondacije Tempus.  

Za sva dodatna pitanja u vezi sa prijavom i organizacijom seminara možete nas kontaktirati putem imejl adrese euroguidance@tempus.ac.rs ili telefona 011/33 42 430 (opcija 8).